Lederen

Er du frivillig?

Det er vi her på Skræppebladet. Alle os, der skriver artikler, bruger en stor del af vores fritid på at få produceret et blad en gang om måneden. Det er sjov og spændende, men det kræver også noget af os. Vi skal have ideerne, kontakte folk, finde tid til at snakke med folk og skrive historierne, og ugen mellem deadline og trykkedagen har vi travlt med den endelige udformning af bladet.

Det skal tjekkes, at alle artikler er kommet ind, læses korrektur – det betaler vi os godt nok fra, samarbejdes med layouter, og godkende den endelige udgave. Vi skriver, fordi vi kan lide det, men vi er også meget få, som trækker det store læs. Det er meningen, at alle afdelinger i Brabrand Boligforening skal have en repræsentant, men det er ikke alle, der stiller med en. Det er forståeligt, at ikke alle har lyst til at skrive eller bidrage. Derfor er vi også afhængige af, at ledelsen i Brabrand Boligforening støtter os i vores projekt. Vi har længe ønsket en dialog med ledelsen om driften af bladet.

Vi har haft møder, men der er aldrig blevet svaret på vores videre henvendelser. Den dialog, vi ønsker, har ikke båret frugt. Det er trættende at lave bladet. Hvad ville der ske, hvis vi en dag satte os ned og sagde: ”Nu vil vi ikke mere, vi har brug for hjælp?” Så ville der ikke komme et blad.

Danmark er et land med mange frivillige, og vi gør dette arbejde, fordi vi kan lide at skrive, men nogle gange kan man godt forvente og forlange for meget af frivillige. Der skal nogle gange være professionelle inde over, som kan understøtte de frivillige kræfter, der findes. Skræppebladet er et blad for hele boligforeningen, så derfor må ledelsen også være interesseret i et blad, der fungerer, og frivillige, som ikke kører sur i det.

Så hvis andre i boligforeningen har lyst til at være frivillige eller medlem af redaktionen, er de meget velkomne. Ledelsen er også mere end velkommen til at komme ind i kampen, komme med deres ideer og lytte til vores, så vi også i fremtiden kan have et Skræppeblad, som beboerne gerne vil læse, og som vi kan lide at være med til skabelsen af. For bladet er til for os alle, og skal gerne blive ved med at være det.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2015-04 Maj

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2015-04 Maj side 2 forsiden af magasinet 2015-04 Maj

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data