Lederen

Kommunikation er nøglen til godt samarbejde

Af Elsebeth Frederiksen

Vi får på Skræppebladet generelt set for få læserbreve ind. De, der kommer, forsøger vi at få svar på, og administrationen er meget god til at svare på dem hurtigt. Nogle gange er det de samme, der skriver ind hver gang.

Det kan være hyggeligt med velkendte navne, men nogle gange er det også rart, hvis andre skriver ind. Nogle mennesker er frustrerede, og så kommer man jo til at bruge ord, man nok ikke skulle have brugt, og når de er kommet på skrift, så fanger ordet.

Nogle gange kan man tage sig selv i at tænke, at det ville være nemmere at gribe knoglen og tale med den person, man er vred på. Så får man også hurtigere svar, end hvis man skal vente 2-3 uger på, at bladet udkommer. Hvor mange konflikter kunne være blevet løst hurtigere på denne måde?

Hvem er disse mennesker, som hver måned sætter sig ved tastaturet for at skrive et læserbrev til os? Det vil vi meget gerne finde ud af. Derfor vil vi gerne invitere os selv på kaffe hos dem, der har en mening. Vi kan lave et portræt af dem, skrive en historie om dem eller høre lidt om baggrunden for al den vrede, der kommer ud. Det kan være vores nye temaserie, hvis nogle er med på den.

Her på bladet er vi også glade for, at nogle har grebet knoglen og ringet til os, fordi de ville have en artikel skrevet. Derfor er der i dette nummer en artikel om afdeling 23, som har problemet med at tiltrække +55-beboere.

Det er dejligt, når beboere henvender sig og vil bruge os. Derfor er det også godt, at vi i dette nummer kan se de første indlæg fra vores nye redaktionsmedlemmer. Nu kan beboerne i de afdelinger, som måske har følt sig lidt forsømt, endelig læse noget fra deres afdeling. Så ring endelig igen, eller skriv selv noget. Hvis I er usikre på, hvordan man skriver, så kom til vores skrivelørdag. Det gør vores arbejde meget sjovere – og nemmere.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt