It Does Matter Where

Aarhus Festuge

Stolene kommer! De slår sig ned, hvor de normalt ikke er at finde. De indtager byrummet i dette værk af den østrigske kunstner Willi Dorner og generobrer steder, der er reserveret til biler, regler og vaner.

Borgere og gæster inviteres til at tage ophold, stille spørgsmål og komme hinanden ved for en stund. Stolene viser på den ene side, hvor meget af byens plads, der ikke er for mennesker, og kommer på den anden side med et bud på et byrum med mere frihed.

Deltag eller stop op og nyd det underlige syn, når den normalt så uskyldige dagligdagsstol bryder fri af sine rammer og går på opdagelse i byen. Slå dig ned og få en snak med en, du ikke kender, og mærk din egen plads i byens rum.

– SÅDAN DELTAGER DU SELV I VÆRKET –

I forbindelse med Willi Dorners performance på Inger Christensens Gade i Gellerup søger Aarhus Festuge statister, der kan medbringe stol og tæppe, til at deltage i dette unikke værk.
Du vil blive bedt om at sidde eller stå på din medbragte stol samt bruge dit tæppe, mens kunstneren instruerer, fotograferer og filmer. Billeder og video bliver en del af Willi Dorners samlede værk ”It Does Matter Where”. 

Dette er en mulighed for, at du kan få en helt særlig oplevelse sammen med nye mennesker, venner og familie. Det drejer sig om en times forberedelse samt performancetid. I alt 3 timer, lkørdag den 8. september kl. 14-17.

Du tilmelder dig som statist via følgende link: 
frivillig-aarhusfestuge.nemtilmeld.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt