431.000 kr. til at skaffe nye Natteravne i Århus V

Natteliv: Det er dyrt at få frivillige til at melde sig til ulønnet arbejde. Indenrigs- og Socialministeriet har bevilget 431.000 kroner til Natteravnene i Århus vest. Pengene tildeles over to år og skal bruges til at rekruttere nye frivillige.

“Landets frivillige yder en imponerende indsats for at hjælpe mennesker, der har det svært. Velfærd handler om at indgå i positive sociale netværk, at være en del af samfundet og betyde noget for andre mennesker. De frivillige, sociale organisationer er i høj grad med til at skabe og sikre de netværk og sociale relationer, som alle mennesker har brug for,” siger Indenrigs- og socialminister Karen Ellemann ifølge Jyllands-Posten

I alt 98 projekter har modtaget tilskud af en pulje på 12 mio. kr. fra Indenrigs- og Socialministeriet.

Natteravne: Århus er sikret
Under overskriften “Landssekretariatet modtager støtte” skriver Natteravnene følgende på deres hjemmeside:
“Fra årsskiftet indgik Landssekretariatet aftale med Århus kommune om at ansætte en konsulent, som alene skulle arbejde i Århus kommune.
Kommunen ville bidrage med 250.000 kr. i fire år. Nu har bevillingen fra ministeriet sikret, at aftalen løber rundt i de første to år, så der ikke går noget fra det landsdækkende budget, som Landssekretariatet i 2009 forventer vil ligge på 5½ mio. kr.”

Læs mere:
Hjemmeside for Jyllands-Posten: http://jp.dk
Støtte til Århus V’s natteravne
(artiklen bringer et arkivbillede af Gellerupparken, men netop her er der ingen natteravne – derimod køres et lignende projekt under navnet Nabo til Nabo. Natteravnene har tidligere ønsket at tage dette projekt ind under natteravnenes vinger)

Hjemmeside for Natteravnene: http://www.natteravnene.dk/
Landssekretariatet modtager støtte

Blogartiklen er oprettet: 09. jul 2009


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt