Ny afd.-sekretær + ekstra inspektør i Brabrand Boligforening

Der skal mange administrative og praktiske hænder til at klare dagligdagen for en af Danmarks største boligforeninger. Brabrand Boligforening har udvidet styrken med en ekstra inspektør til at dække afdelingerne Gellerupparken, Toveshøj og Hejredalskollegiet. Med ansættelse i en ledig stilling som afdelingssekretær har en del afdelinger fået en ny sekretær, der bl.a. hjælper med referatskrivning, planlægning, mødeindkaldelser mv.

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen

“De seneste måneder har der været et meget højt aktivitetsniveau i driftsafdelingen med beboermøder, renoveringsopgaver, helhedsplan og planlægning af nybyggeri. Afdelingen har kørt på fulde blus over en lang periode med en mindre bemanding i afdelingssekretariatet,” siger direktør for boligforeningen Torben Overgaard og fortsætter:

“…vi har også ønsket at give driftsafdelingen flere ressourcer, så afdelingen er optimeret til de større mængder af opgaver, der både er i gang og ligger foran os. De ældre afdelinger arbejder frem mod facaderenoveringer, og Skovgårdsparkens store renovering håber vi snart kan gå i gang. Dertil kommer helhedsplanen som kommer til at give flere opgaver for både inspektører, varmemestre og ejendomsfunktionærer. Endelig har Steen gang i flere projekter med nybyggeri i Solbjerg, Tranbjerg og Hasselager,” siger direktøren i det seneste nyhedsbrev fra boligforeningen.

Afdelinger og sekretære
Nyansat afdelingssekretær er Connie Nedergaard. Sammen med Marianne Vengsgaard og Merete Poulsen varetager de afdelingerne således:

Marianne Vengsgaard, sekretær for afdelingerne:
Skovgårdsparken, Hasselhøj, Rødlundparken, Hasselengen, Voldbækhave, Hasselager, Skovhøj 23 og 24 samt Skræppebladet

Merete Poulsen, sekretær for afdelingerne:
Hans Brogesparken, Søvangen, Holmstrup, Drejergården, Borumtoften, Højriisparken, Lyngby og Sonnesgården.

Connie Nedergaard, sekretær for afdelingerne:
Gellerupparken, Toveshøj, Hejredalskollegiet, Odinsgård, Thorsbjerg, Bronzealdervænget samt FAS og Fritidsforeningen.
Connie er fysisk placeret sammen med Marianne og Merete.

Ekstra inspektør
Peter Sørensen er nyansat inspektør der sammen med Ege Høst står for Gellerupparken, Toveshøj og Hejredalskollegiet. Der sker ingen omrokering for de øvrige inspektøre, Carsten Falck og Robert Sørensen.

Læs mere:
Hjemmeside for Brabrand Boligforening: http://bbbo.dk
Nyhedsbrev nr. 2 i oktober – Flere ressourcer til driftsafdelingen

Skræppebladet: Læs adresser og telefonnumre på bagsiden af seneste udgave

Blogartiklen er oprettet: 29. okt 2009. Opdateret 30. okt 2009 kl. 07:56


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt