City Vest satser på at blive sundhedscenter

Det store indkøbscenter City Vest ved Silkeborgvej i det vestlige Århus vil gerne tiltrække flere sundhedsorienterede erhverv og på den måde blive sundhedscenter, hvor århusianerne kan gøre brug af en lang række sundhedsfaglige tilbud.

“Vi har allerede i dag en lægeklinik, øre-, næse-, halslæge, fysioterapeut, scanningsklinik og et jordemodercenter, men vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder en endnu bredere vifte af sundhedsydelser, der også omfatter eksempelvis øjenlæge, kiropraktor og tandlæge.

Det sparer jo tid, hvis man kun skal et sted hen for eksempelvis at få tjekket sit syn og målt blodtryk. Samtidig er apotek og indkøbsmuligheder lige om hjørnet, og dermed kan flere praktiske ting ordnes på en gang,” siger centermanager i City Vest Claus Brændgaard ifølge Jyllands-Posten.

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen: City Vest

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen: City Vest

Indretningsarkitekt Merete Nielsen påpeger, at der er mange fordele ved at flytte sin klinik eller praksis til et moderne storcenter i stedet for at have separat klinik, der eksempelvis ligger i en lejlighed og er utidssvarende.

City Vest huser allerede i dag:
Dentallaboratorium, Ole Rind
Fysioterapeut, Gaunø
Læge, Bakthyar
Lægerne Raben-Pedersen & Hans Skibsted
Lægerne Poulsen, Hass, Garmack & Overbeck
Øre-, næse- og halslæge, Aggerholm
Scanningsklinikken for gravide
Århus Jordmodercenter

Læs mere:
Hjemmeside for Jyllands-Posten: http://jp.dk
Sundhedscenter åbner i City Vest

Hjemmeside for City Vest: http://www.cityvest.dk

Blogartiklen er oprettet: 11. feb 2010


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt