Lidt nyt fra Klub Hans Broge (maj ’10)

www.klubhansbroge.dk

af Gunhild Weisbjerg

Vi har haft et aktivt forår i vores regi. Og vi har taget en tur ned ad ”minderens boulevard”. I februar var det Asger Frederiksens visning af filmen om Gellerupparkens ”fødsel”.

Og her i marts var vi så på” byvandring” i det gamle Brabrand med Kjeld Hedelund Jørgensen. Vi hørte om Brabrand præstegård, kroen, missionhuset, og afholdsrestauranten. En hyggelig aften, og extra hyggeligt at se gl. skolebilleder af ens nabo. Og så var vi samlede til påskedekorationer med Ann Tind, en god tradition.

Og vi bliver da dygtigere og dygtigere. Jeg vil tro, at nogle af de mest talentfulde godt kunne få en afløsningstjans hos Ann, når det brænder på i hendes travle butik. Og her i april havde vi så en rigtig tøseaften, hvor vi skulle lære at klæde os efter den firgur, vi nu en gang er udstyret med. Vi fandt ud af, at vi repræsenterede forskellige kropstyper. Lone Løwenstein, fra Boutique Lone, inddelte vores figurer i H-, X-, O-, A- og V-typer. Godt, vi kun var piger, når vi skulle hive op i bluser for at få vurderet vores lår, taljer – eller mangel på samme, numser og brystparti for at få fastslået, hvilket bogstav der kendetegnede netop vores figur. Det var sjovt og lærerigt. Og så havde Lone jo medbragt sin forårskollektion, så vi kunne købe tøj efter vores ”bogstav” En herlig aften.
 
Vi slutter sæsonen den 20. maj kl. 19 med vores årlige generalforsamling. Generalforsamlingen plejer at være hurtigt overstået, derfor har vi inviteret en skattet foredragsholder Lilly Andersen fra Brædstrup til holde sit spritnye foredrag om Iran. Se www.lillyandersen.dk
 
Jeg vil her lige afslutningsvis endnu en gang minde om vores motionsrum, som dette forår er blevet udstyret med ny cykel, romaskine og løbebånd.
 
Og så til allersidst, hvis du er medlem, men endnu ikke har betalt dit kontingent for 2010, så er det nu, du må til lommerne.
 
Forårshilsner
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt