Ekstra indkaldt repræsentantskabsmøde om ungdomsbydel udskudt

Afstemning om to blokkes skæbne udsat til september, hvis Gellerupparkens beboere siger ja til nedrivning i stedet for omdannelse

af Helle Hansen

Gellerupparkens afdelingsbestyrelse har besluttet at udsætte afstemningen om den nye ungdomsbydel til afdelingens ordinære beboermøde til september, hvor der også skal stemmes om budgettet for 2015.

Det betyder, at det først bliver sidst i september, at boligforeningens repræsentantskab skal mødes for at tage stilling til forslaget om at nedrive de to blokke i stedet for at omdanne dem i forbindelse med opførelsen af en ny ungdomsbydel.

Tre forslag trukket
Der var tre andre forslag på dagsordenen på det ordinære repræsentantskabsmøde sidst i maj. De var alle stillet af Jesper Fræer fra Skovgårdsparken, som nu er nyt medlem af foreningsbestyrelsen. De tre forslag, som berørte dele af Helhedsplanen, blev på det ordinære møde udsat til det ekstraordinære repræsentantskabsmøde, der oprindelig blev aftalt til at skulle holdes den 16. juni.

Jesper Fræer har i forbindelse med udskydelsen af det ekstraordinære repræsentantskabsmøde til efter sommerferien valgt at trække sine tre forslag. Det blev meddelt repræsentantskabet i et brev i forbindelse med aflysningen af det først indkaldte ekstraordinære møde, som blev udsendt kun få dage før det planlagte møde.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt