Fritidsforeningen er klar til forandringer

Workshop tog hul på arbejdet med at nytænke FAS og Fritidsforeningen. Resultatet skal fremlægges til februar

Af Poul Erik Nielsen og Helle Hansen

Lørdag den 4. oktober var alle boligforeningens beboere indbudt til at deltage i en workshop, der tog hul på arbejdet med at gentænke fremtidens Fritidsforening og FAS, Fritidsforeningens Aktivitetsstøtte.

22 interesserede beboere mødte op i Foreningernes Hus i Gellerup for at deltage i workshoppen og komme med deres bud på, hvordan arbejdet med at støtte aktiviteter og foreninger i boligforeningen fremover skal organiseres.

Det var særligt to emner, der blev diskuteret: En mulig ny organisering af arbejdet med en sammenlagt bestyrelse i stedet for to adskilte bestyrelser og et forslag om at splitte foreningen op til en syd- og en vestafdeling, som for eksempel kan lave udflugter for hver afdeling.

Arbejdsudvalg skal bære videre
Arbejdet i workshoppen endte ud i, at der blev nedsat et arbejdsudvalg med to repræsentanter fra henholdsvis FAS og Fritidsforeningen, en repræsentant fra foreningsbestyrelsen samt en tovholder.
Udvalget skal arbejde videre med nogle af de mange spændende tanker og ideer, der kom frem i løbet af dagen. Resultatet af udvalgets arbejde skal præsenteres på en ekstraordinær generalforsamling, der holdes i februar 2015.

Bred orientering
Fra Fritidsforeningens bestyrelse deltog seks medlemmer i workshoppen, og alle medlemmer var indstillet på, at der skal forandringer til.
Og det blev aftalt, at arbejdsudvalget løbende hen over vinteren vil sende informationer ud til beboerne om arbejdet med forandringerne. Det vil ske via forskellige platforme som fx Skræppebladet og boligforeningens hjemmeside m.m.

Arbejdsudvalget i gang
Arbejdsudvalget mødtes allerede med udgangen af oktober for at tage hul på arbejdet. Og alle workshoppens deltagere kan stadig melde ind med ideer til udvalget, ligesom de vil kunne få adgang til de papirer, som arbejdsudvalget får lavet.

Medlemmer af arbejdsudvalget er Youssef Abul Kader, formand for Fritidsforeningen, afd. 4,
Inga Andersen, Fritidsforeningen, afd. 6, Poul Erik Nielsen, formand for FAS, afd. 15, og Gunnar Kristensen, FAS, afd. 22. Et medlem udpeges af foreningsbestyrelsen, og Lene Charlotte Olm, afd. 11, er tovholder.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt