Tilmeldingen er nu åben til Løb Mellem Husene 2021

Alle kan være med, når vi løber eller går gennem det skønne og grønne område i Gellerup lørdag den 18. september 2021

Løb Mellem Husene er et landsdækkende projekt, der for første gang afvikles i Aarhus. Det handler om at være sammen og have det sjovt på tværs af alder og fysik! Du kan vælge at gå eller løbe vores rute på 5 km eller kaste dig ud i en engelsk mil (1,7 km). Begge ruter byder på masser af underholdende indslag, når vi bevæger os gennem bydelen, og du vil med garanti blive overrasket over alt det, der er sket i området de seneste år!

Så tag din familie, dine venner eller kollegaer under armen, og deltag i en hyggelig, sjov og over­raskende dag med motion og byfest. Du kan allerede nu begynde at glæde dig til en dag pakket med aktiviteter, underholdning, mad, boder og meget mere for både børn og voksne.

Tilbud til de hurtige: Til og med 31. maj sparer du en tredjedel af prisen og får en voksenbillet til 100 kr. og en ungebillet til 50 kr. Herefter er prisen henholdsvis 150 og 75 kr. For børn under seks år er løbet gratis.

Tilmelding sker via hjemmesiden www.sportstiming.dk, hvor du skal søge på Løb Mellem Husene Aarhus.
Har du brug for hjælp til tilmeldingen, kan du kontakte Aske Jensen fra det Boligsociale Hus på mail: asje@bbbo.dk eller på tlf. 23 89 74 05.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt