Leder

Beboerdemokrati på arbejde – forhåbentligt

Allerede inden Skræppebladet er kommet fra trykkeriet, er der i år taget hul på efterårets hektiske måned med beboermøder, som alle skal overstås inden 1. oktober, så eventuelle huslejestigninger 1. januar kan nå at blive varslet med tre måneder.

Med snart 30 afdelinger i Brabrand Boligforening startede møderækken allerede mandag den 26. august med afdeling 1, Hans Brogesparken. For at nå alle afdelinger holdes der ofte flere end et beboermøde om dagen, og administra­tionen og foreningsbestyrelsens medlemmer har kalenderne fyldte for at nå dem alle. Skræppebladets frivillige redaktion forsøger at nå omkring flest mulige møder, så beboerbladet kan være med til at beskrive, hvordan beboerdemokratiet lever i vores boligforening – og måske være heldige at få fat i et nyt redaktionsmedlem.

Hvordan det står til med beboernes engagement og lyst til at deltage i det vigtige arbejde, kan du læse om i de næste to udgaver af Skræppebladet, der hovedsagelig kommer til at bestå af beretninger fra alle afdelingsmøderne.

Forhåbentlig bliver der gode ting at skrive fra møderne. Forhåbentlig dukker der beboere op, og forhåbentlig er der villige, der rækker hænderne i vejret og takker ja til at være med til at tage en tørn for beboerdemokratiet. Og forhåbentlig bliver der truffet gode beslutninger.

Med tilliden følger også et ansvar for at udvikle vores blad og vores kommunikation, så vi kan nå endnu flere beboere.

Forhåbentlig bliver der også tid til at skrive om nogle af de mange andre spændende ting, som foregår, der hvor naboer mødes og laver ting sammen. Husk, at redaktionen altid gerne vil have tips om ting, der foregår i din afdeling.

På Skræppebladets redaktion har vi knapt fået armene ned over opbakningen til at udvikle bladet, der lige før sommer kom med den øgede bevilling på opfordring fra et flertal i repræsentantskabet. Med tilliden følger også et ansvar for at udvikle vores blad og vores kommunikation, så vi kan nå endnu flere beboere.

Skræppebladet skal nå ud til flere af vores unge beboere, vores nye beboere og alle de beboere, der endnu ikke har opdaget, at der findes et blad, der varetager deres interessere, der hvor de bor. Skræppebladet vil også gerne være mere digitalt og aktivt på de sociale medier, og måske skal vi lave podcast og små videoer, så vi kan nå ud til en bredere kreds af beboere. Samtidig skal vi holde fast i, at vi er et blad, som stadig kommer på tryk til de beboere, der har det bedst med at læse tekster på tryk og have papir i hænderne.

Hvis du har lyst til at være med til at lave beboerbladet, så stil op til Skræppe­bladets redaktion på dit beboermøde – eller kontakt redaktionen, og meld dig til at være med som frivillig. Vi vil blive så glade for at se dig.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2024-04 September

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2024-04 September side 2 forsiden af magasinet 2024-04 September

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data