Møde: fremtiden efter Urbanprogrammet

Urbanprogrammet i Århus
I de seneste fem år har EU’s Urban-program i Århus, “Bydel i bevægelse” hjulpet med at sætte aktiviteter og projekter i gang. Nu er pengene brugt, tiden snart løbet ud, og hvad sker der så? Det kan du få svar på ved at deltage i Urbanprogrammets sidste stormøde, den såkaldte “Vestbysamling”, 10. november på Scandic Hotel.

“Vestbysamling 2007 er din mulighed for at sætte fingeraftryk på fremtiden og være med til at sørge for, at alle de gode idéer og initiativer, bliver taget med i det videre arbejde. Du og din nabo er eksperterne på området fordi I bor og/eller arbejder i Vestbyen. Så kom og giv dit bud på fremtiden,” lyder Urbanprogrammets opfording.

Oplæg og workshops
Arrangementet indledes kl. 10 med velkomst af Sonja Mikkelsen, der leder Urbanprogrammets sekretariat. Derefter er der oplæg om den fremtidige indsats ved Jens Møller fra Det Boligsociale Fællessekretariat, og “kick-off” ved Dina Al-Erhayem, der er kuespiller fra Århus Teater og kendt fra bl.a. tv-serien ”Dinas dates”.
Oplægene efterfølges af workshops om arbejdsliv, kvindeliv, kultur- og Byliv eller ungdomsliv.
Alle deltagere får udleveret en bog om Urbanprogrammets aktiviteter i Århus: ”En bydel blev sat i bevægelse”.
Efter afslutning er der åben fest.

Stormødet er arrangeret af fællesrådene i Brabrand, Gellerup, Hasle og Herredsvang, Urbanprogrammets sekretariat og en række projekter.

Tilmelding
Vestbysamling lørdag d. 10. november kl. 10-15 med efterfølgende fest. Der er begrænset deltagerantal på 200. Tilmeldinger kan ske til Mette Juhl Nielsen på mj@urban.aarhus.dk eller på tlf. 89 48 76 02.

Læs indbydelsen i pdf-format : http://www.aarhuskommune.dk/..arrangementer/Invitation_07.pdf
Urbanprogrammets hjemmeside: http://urbanbydel.dk

Læs Skræppebladets blog om Urbanprogrammet.

Blogartiklen er oprettet: 25. okt 2007


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt