Farvel til Urban

5 år der satte vestbyen i bevægelse

tekst og foto af Helle Hansen

Efter mere end fem år i Århus Vestby lukker og slukker Urbanprogrammet med årets udgang. Der blev tyvstartet på afskeden i forbindelse med Vestbysamlingen 2007, som blev holdt på Hotel Scandic lørdag den 8. november. Her deltog næsten 200 borgere, som alle var med til at lægge planer og strategier for fremtidens indsatser i bydelen både omkring erhverv, unge, kvinder og kultur.

Og alle deltagerne fik udleveret bog­en ”En bydel blev sat i bevægelse”, der beskriver foreninger, personer og indsatser, som gennem årerne har været involveret i Urbanprogrammet.

vestbysamling-november-07-030.jpg

Afsked med Sonja
Under den efterfølgende reception blev der taget afsked med Urbanchef Sonja Mikkelsen og hendes Urbansekretariat, der gennem alle årerne har serviceret og hjulpet de mange Urbanprojekter på vej – i alt er det blevet til 69 projekter.

Der blev holdt taler af borgmester, fællesrådene og også fra Gellerupparken blev der sagt tak. Speciel stor tak til Sonja Mikkelsen, der som den eneste i sekretariatet har været med gennem alle årerne. Samarbejdet mellem Sonja Mikkelsen og Gellerupparken kommer dog til at fortsætte, fordi den nu snart tidligere Urbanchef efter nytår skal sidde i Århus Kommune og deltage i arbejde med helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt