Farvel til Michael Hertel

af Helle Hansen, afdelingsformand i Gellerupparken

Gellerupparken har med Michaels Hertels død mistet en ildsjæl og en sand fighter for området. Gennem masser af år var Michael aktiv i afdelingsbestyrelsen og i foreningens repræsentantskab, hvor han altid holdt fanen højt for beboerdemokratiet og den lille mands ret.

Og med Grundloven og Menneskerettighederne i ryggen talte han altid højt og længe om ligeretten for handicappede, og han sørgede for at både boligforeningen og kommunen aldrig fik lov at glemme reglerne om hældningen på ramper og lignende.

Michael Hertel

Michael Hertel

Michael Hertel var født med et handikap og manglede begge ben. Men det holdt ham ikke tilbage, og han var med på mange ture med afdelingsbestyrelsen for at indsamle inspiration til forbedringer af de indsatser, som skulle laves hjemme i Gellerup.

Og på oprydningsdagene var Michael altid klar med sin snap-pind til at tage sin tørn med et hold unger, som han tog med sig rundt, mens han underviste dem i læresætningen ”Det er dit, det er mit, det er vort”, når der var brug for indførslen i forståelse for det at bo alment.

Michel blev født i Åbyhøj for 59 år siden, men det var Gelleruppparken han tabte sit hjerte til. Og han elskede at bo i området med alle de udfordringer, som det bragte med sig. Michael var en ægte Gellerupper. Æret være hans minde
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt