Herrekor synger julen ind i Borum

PR-FOTO fra Herrekoret Arion
Det store herrekor Arion besøger Borum Kirke og giver julekoncert tirsdag d. 18. december kl. 19.00. Arion synger julesange og salmer for og med publikum. Efter koncerten er Borum menighedsråd vært ved et lækkert traktement i Borum Forsamlingshus. Kom og vær med til en rigtig hyggelig aften, lyder opfordringen fra menighedsrådet i Borum, som også er hjemsted for en af de mindste afdelinger i Brabrand Boligforening.

Det 50 mand store herrekor med hjemsted i Risskov er bl.a. kendt for koncerter i kirker og i Den Gamle By. Koret skriver bl.a. og sig selv på deres hjemmeside:

“Et mandskor med ca. 50 aktive sangere, hvor sangglæden er i højsædet, men hvor der også bliver tid til at pleje et godt kammeratskab og sammenhold.

Vi afholder kirkekoncerter samt musikalsk underholdning, og kan hvert år, ifølge en gammel tradition, høres i Simonsens Have, Den Gamle By i Aarhus pinsemorgen i festligt lag blandt et talrigt og morgenfrisk publikum. Desuden har koret fra året 2002 været en fast bestanddel af Århus Festuge, med koncert/underholdning i Tonica’s telt “Tyrolerhaven” på Klostertorv.

Koret påtager sig gerne store opgaver, f.eks. har vi afholdt en velgørenhedskoncert i Musikhuset Aarhus, Store Sal, hvor vi havde Jesper Lundgaard, Kaare Norge og Søren Dahl med som solister og Lotte Heise som konferencier.”

Læs mere på hjemmeside for herrekoret Arion: http://www.herrekoretarion.dk/

Læs mere om Borum Kirke og menighedsrådet hos BorumNettet:
http://www.borum-by.dk/html/menighedsrad.html

Læs Skræppebladets blog om kirke, Borum, koncert og jul.

Blogartiklen er oprettet: 11. dec 2007


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | maj | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt