Lille hul i altankasse er en større sag i Holmstrup

Der bliver fundet de helt store maskiner frem i Holmstrup, når der er hul i en altankasse. I dag arbejder tre mand på at hejse halvdelen af en altan op og ned. En altan i Holmstrup er ofte stor, og når der går hul på en altankasse er
problemet også meget stort.

Kranvogn ved 245
Den store lastbil brummer konstant. Den holder for enden af byggeriet Holmstrup på på Jernaldervej. Lastbilens motor er i gang med at trække en kæmpe-kran, der kan række over på den anden side af en af byggeriets højeste bygninger. For et par timer siden blev der hentet fliser, nu er kranen i gang med at hejse en meget stor og potent jernbjælke over på altanen på den anden side. Altså hos en lejlighed der har en sydvendt altan.

De fleste lejligheder i Holmstrup har altan med en række altankasser på otte gange en halv meter. Mange lejligheder har det på to sider, altså 16 meter altankasse i en halv meters bredde fordelt på to altaner.

Boligforeningen skal vedligeholde
De store altankasser hører til lejligheden og det er boligforeningens (afdelingens) ansvar at vedligeholde dem. Når de bliver slidt op, er det afdelingen, som skal udskifte de gamle og sørge for at der bliver sat nogle nye op.

I en af lejlighederne i Holmstrup Syd er altankasserne blevet utætte og for at modvirke at det næste gang bliver et problem bliver hele altanen løftet. Der indlægges bl.a. en ståldrager (et stort jernrør) under de nye altankasser, så der kan gribes ind tidligere, hvis problemet skulle genopstå.

Læs mere:
Hjemmeside for afdelingen Holmstrup: http://home1.stofanet.dk/afdeling6/

Blogartiklen er oprettet: 25. maj 2009. Opdateret 29. maj 2009 kl. 17:56


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | aug | sep | okt | nov | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt