Mød Jack Fridthjof på Gellerup Bibliotek

Mr. Lokal-tv i Århus, Jack Fridthjof, holder foredrag på Gellerup Bibliotek den 8. december kl. 16.30. De fleste århusianere kender Jack fra lokal-tv, hvor han bl.a. under sloganet “one man – one camera” producerer til både TVÅrhus, TV3 Østjylland og DK4.
De færreste er klar over at Jack Fridthjof voksede op i Sydamerika, bl.a. Brasilien, hvor han skulle være en “dansk dreng” og ikke forsøge at være f.eks. brasilianer lige som legekammeraterne.

Arkivfoto af Dantadd fra Wikimedia: Billeder af otte brasilianere, fra venstre mod højre: Række 1: Daiane dos Santos, Akyboro Kayapo, Gisele Bundchen og Pele Linje 2: Ronaldo, Marina Silva, D. Pedro II og Carmen Miranda.

Arkivfoto af Dantadd fra Wikimedia: Billeder af otte brasilianere, fra venstre mod højre: Række 1: Daiane dos Santos, Akyboro Kayapo, Gisele Bundchen og Pele Linje 2: Ronaldo, Marina Silva, D. Pedro II og Carmen Miranda.

Under overskriften ”Minoritet i et majoritetssamfund set med danske øjne” får du historien om at være indvandrer/fremmed i et andet land og holde fast ved sin kultur og sprog.
Jack Fridthjof “vil fortælle om det at bo med sine forældre i udlandet i 11 år fra han var fire. Jack havde svært ved at tilpasse sig, især fordi hans mors holdning var, at ‘han var dansker’, hvilket betød han skulle gå i korte bukser i Brasilien, noget der gav ham en del problemer,” fortæller Gellerup Bibliotek.

I invitationen til arrangementet skriver Jack om sig selv:
“Startede provinsens første pladestudie, hvor Gnags første plade blev produceret. (Jacks beat records). Var med til Euromesterskabet i Windsurfing. Diskjockey i 10 år – Box72 i Århus. Eget fotoatelier i 8 år i Århus. Startede den første lokale TV Station i Århus (ATV) og lokalradioen Århus Nærradio. Opfinder bag Liwas og andre nye ideer. Laver stadig tv til DK4, TVAarhus og SBS net.”

Tid og sted
Arrangementet foregår på Gellerup Bibliotek kl. 16.30 og varer til kl. 18.
Der er gratis adgang – tilmelding ikke nødvendig.

Læs mere
Hjemmeside for
(): http://www.aakb.dk/sw469.asp
Arrangementer
Gellerup Bibliotek, Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand, Tlf.: 89 40 96 40

Wikipedia om Brasilien

Hjemmeside for Jack Fridthjof: http://www.fridthjof.dk/jack

Blogartiklen er oprettet: 04. dec 2009


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt