Ny minister for almene boliger

Presse-foto fra Folketinget.dk
Karen Ellemann er tirsdag den 7. april 2009 blevet udnævnt til ny indenrigs- og socialminister. Dermed er den 39-årige datter af forhenværende udenrigsminister Uffe Elleman-Jensen også ny minister for den almene boligsektor.

Karen Ellemann har været Venstres ordfører for familiepolitik og udlændinge og integration 2007-2009, og i samme periode været medlem af Socialudvalget, Udenrigsudvalget og Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik.

Udnævnelsen af ny minister er sket i forbindelse med at Danmark har fået ny statsminister, hvor Lars Løkke afløser Anders Fogh, der skal være ny generalsekretær for Nato. Lars løkke har efterfølgende foretaget en mindre rokade i regeringen, hvor bl.a. Karen Elleman afløser den tidligere minister på området, Karen Jespersen, der allerede inden regeringsrokaden havde meddelt, at hun ønskede at forlade posten.

Nyt ministerium

Det tidligere Velfærdsministerium er nedlagt og de fleste opgaver hører nu under det “nye” Indenrigs- og Socialministeriet. Dog er bl.a. boligstøtte flyttet til Beskæftigelsesministeriet, som det fremgår af ministeriets hjemmeside:

“Velfærdsministeriet skiftede den 7. april 2009 navn til Indenrigs- og Socialministeriet. Afdeling for ligestilling, Ydelseskontoret og Sikringsstyrelsen overføres fra det tidligere Velfærdsministerium til Beskæftigelsesministeriet. Det betyder, at områder som lov om social pension, førtidspension, individuel boligstøtte, børnetilskud, børnebidrag nu er en del af Beskæftigelsesministeriets ressort.”

Illustration: Presse-foto fra Folketinget.dk

Læs mere:

Hjemmeside for Karen Ellemann: http://www.karenellemann.dk/

Hjemmeside for Folketinget: http://www.folketinget.dk
Folketingets præsentation af Karen Ellemann

Hjemmeside for Indenrigs- og Socialministeriet: http://www.vfm.dk

Læs også

▮ Skræppebladets blog,

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt på
Skræppebladets blog

af Ulrik Dorph-Hansen

blog-logoI kategorierne:

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Gellerup Museum
Gudrunsvej 16, 6
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data