Jesper Pedersen 60 år – reception 6/9-2012

Brabrand Boligforenings bestyrelsesformand Jesper Pedersen fylder 60 år og det fejres ved en reception med fremvisning af boligforeningens nye administrationslokaler.

I anledning af at Brabrand Boligforenings bestyrelsesformand Jesper Pedersen runder 60 år inviterer boligforeningen samarbejdspartnere og venner
af huset til reception Rymarken 2, 8210 Aarhus V.

I samme anledning er der mulighed for at se boligforeningens nye administrationslokaler, som blev overtaget ved årsskiftet.

Reception

Torsdag d. 6. september
13.00 – 16.00
Rymarken 2

Aktiv beboerdemokrat

Jesper Pedersen har været aktiv beboerdemokrat i 37 år heraf de sidste 14 år som formand. Det er enestående i boligforeningens historie. Jesper Pedersen har i over 50 år fulgt en boligforening, der er vokset fra to boligafdelinger til 22 afdelinger og en organisation, der står over for investeringer på godt otte mia. kr.

Jesper Pedersen var tre år, da han sammen med forældrene og en lillebror flyttede ind i en lejlighed i Søvangen ? en af Brabrand Boligforenings ældste afdelinger.

Som 25-årig blev han medlem af Søvangens afdelingsbestyrelse, hvor han sad, indtil han i 1981 flyttede til boligforeningens ældste afdeling Hans Brogesparken og første gang blev valgt til foreningsbestyrelsen. Anden gang var i 1993, og siden da har Jesper Pedersen siddet i foreningsbestyrelsen heraf de seneste 14 år som formand.

Jesper Pedersen er udlært radiotekniker og arbejdede i nogle år ved en tv-forretning i Aarhus, inden han kom til Jyske Telegrafregiment. Siden da har han gennem flere år været beskæftiget med brandalarmeringsanlæg.

Jesper Pedersen er også i repræsentantskabet, der tæller over 120 beboer­repræsentanter, anerkendt for sin store arbejdsglæde, loyalitet over for afdelingerne samt hans selskabelige og engagerede væsen. Det er således med flotte stemmetal, at repræsentantskabet gennem de seneste 14 år har bedt ham stå i spidsen for Brabrand Boligforening som formand. Jesper Pedersen er udover sit engagement i boligforeningen medlem af BL´s kredsrepræsentantskab og bestyrelsesmedlem i Brabrand El og Lokalenergi. Han er også med i politisk styregruppe vedr. Helhedsplanen.

Jesper Pedersen bor fortsat i Hans Brogesparken. Han er gift med Lis og far til en søn og datter samt morfar til fir børnebørn, der er bedstefars stolthed.

Læs også

▮ Skræppebladets blog,

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

 • Øv - ikke god
 • Nogenlunde
 • OK
 • Cool - god artikel
 • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt på
Skræppebladets blog

af Blogredaktionen

blog-logoI kategorierne:

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Datoer:

 • Jesper Pedersen 60 år
  Jesper Pedersen 60 år - reception 6/9-2012
 • kl.13-16: Reception
  Jesper Pedersen 60 år - reception 6/9-2012
Se kalender
Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data