Afd. 6: Sommerfesten i Holmstrup var en stor oplevelse

Afdeling 6: Holmstrup

Den traditionsrige sommerfest tiltrak mange mennesker

af Jens Skriver.  Foto af Sven Høxbro

For mange beboere i Holmstrup er  sommerfesten et af årets højdepunkt­er. I år var der usædvanlig mange mennesker. Jeg hørte over skulderen, at folk, der havde været børn i Holmstrup, nu flytter tilbage hertil som voksne.

Aktiviteter
Arrangørerne havde gjort meget for at skabe et varieret program. Bortset fra regn først på formiddagen var vejret med de mange feststemte mennesker, men mange af  aktiviteterne var planlagt til at foregå i Selskabslokalet eller i det store telt. Det hele startede med et meget stort fælles morgenbord, der snarere burde kaldes brunch. En bitter kunne købes ved selvbetjening. Hertil underholdt Sven Høxbroe ved klaveret. For første gang arrangerede han i år karaoke for børn og voksne.  Og så gik det ellers slag i slag. Den traditionelle hoppeborg manglede ikke. Fodboldturneringen vækker altid stor interesse, men det største hit blandt børnene var vist underholdning ved Århus Brandvæsen. Først var der en slags tovtrækning, hvor to hold med vandslanger kæmpede om, at skubbe en ophængt skive frem eller tilbage. Dernæst sprøjtede brandvæsenet et stor areal til med skum, og det var virkelig populært at hoppe rundt i skummet. Det var noget utallige børn kunne lide.
Den lokale Line-dance trup vækker også altid stor opmærksomhed.

Underholdning
Resten af dagen var der forskel underholdning i teltet. Den unge bugtal­er, Signe, som optrådte med hele to dukker, høstede stort bifald. Stor var interessen og så for et modeshow arrangeret af Kaja fra Genbrugsen, hvor en række børn optrådte med forskelligt tøj. Erik Paaske Jam underholdt med musik og jokes fra  adskillige årtier. Efter fællesspisning spillede ”Den triste Trio” op til dans mest med musik fra 70’erne lige til kl. 1.
Mange beboere satte deres helt personlige præg på festen. F.eks. havde Tinni Birkholm sin traditionelle frikadellebod, og Margrethe Borchorst præsenterede Holmstrup honning. Adskillige arbejdede med at sælge fadøl, og Pensionistklubben serverede eftermiddagskaffe med kage.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt