Fuldt hus til 1. maj i Café Perlen

Beboercafeen oplevede stort ryk ind til morgentalerne på arbejdernes kampdag

tekst og foto af Helle Hansen

Det var en gammel Gellerup-tradition, som blev gentaget, da Café Perlen inviterede til 1. maj-morgenbord i beboerhuset Yggdrasil. Og området tog positiv imod invitationen, det bød på kaffe og rundstykke fra kl. 7.30 til kl. 11.00 krydret med talerne fra tre politiske repræsentanter og ikke mindst flere fællessange.

EU-parlamentskandidat for Juni Bevægelsen, Keld Albrechtsen, der jo også er næstformand i Brabrand Boligforening, lagde ud som morgens første taler. Her var der knap halvfuldt rundt ved caféens festklædte borde, men klokken var også kun lidt over 8.00.

Næste taler var Jan Ravn, kandidat for SF til efterårets byrådsvalg. Og så kom Århus-borgmester Nicolai Wammen. Men inden han tog ordet, var det nødvendigt at få flere borde båret ind i caféen, fordi alle pladser var taget. Og Café Perlens personale måtte af sted til bageren efter flere rundstykker.

1. maj-pige i Gellerupparken. Foto af Marianne Rossen

Talerne og fællessangene kan høres på Café Perlens hjemmeside www.cafe-perlen.dk, hvor der også findes mange gode billeder fra arrangementet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt