Synes godt om Skræppebladet

Anbefal Skræppebladet til dine venner på Facebook, og lav hurtige henvisninger til artikler, du kan lide

af webmaster Ulrik Ricco Hansen

Flere og flere anvender internettet hver dag, og flere og flere benytter sig af de såkaldte sociale medier – hjemmesider som gør det let at være i kontakt med andre. Over halvdelen af danskerne mellem 16 og 74 år bruger et socialt medie, og her er Facebook danskernes foretrukne. 2,2 millioner profiler oplyser Danmarks Statistik i publikationen ”Befolkningens brug af internet 2010”.

Ni ud af ti på Facebook
Mest populært er de sociale medier blandt de yngste, hvor 92% af alle unge mellem 16 og 19 er tilknyttet en online social netværkstjeneste. I gruppen er det ni ud af ti, der bruger Facebook. Da næsten alle unge har udgang til internet, svarer det til 93% af internetbrugerne i aldersgruppen.
For de 40- til 59-årige er tallet 46% af befolkningen og 51% af internetbrugerne. Til gengæld er folk over 60 ikke særlig meget på internettet og kun 18% anvender sociale medier, svarende til 28% af internetbrugerne i aldersklassen.

Skræppebladet på Facebook
Med en så overvældende brug af Facebook er det naturligt, at Skræppebladet også er med på bølgen.

Du kan nu finde Skræppebladets særlige side på Facebook: Følg link fra Skræppebladets hjemmeside i en boks til højre med overskriften ”Facebook”. Her er også link til at anbefale Skræppebladets hjemmeside til dine Facebook-venner.

Synes godt om Skræppebladet på Facebook

Synes godt om
Internettet vrimler med sider, der har en lille Facebook-knap. På engelsk ”Like” eller på dansk ”Synes godt om” står der sammen med et lille billede af en hånd, der vender tommelfingeren op.

Er du på Facebook, vil et klik på knappen straks oprette en lille besked på din personlige Facebook-side og fortælle, at du godt kan lide en bestemt side. Samtidig vises et link, så andre straks kan komme hen og se og læse det, du anbefaler.

”Stem” på en artikel
Ved alle Skræppebladets artikler og blogindlæg på hjemmesiden kan du klikke på ”Synes godt om”. Er der allerede andre, som har klikket, kan du se, hvor mange der i forvejen har anbefalet netop denne artikel.

Skræppebladets redaktion har adgang til en statistik over, hvilke sider der bliver anbefalet, og det vil redaktionen forsøge at bruge, når der skal prioriteres stof og skrives historier. Du er altså med til at påvirke indholdet i Skræppebladet med et enkelt klik.

Giv en kommenter
Uanset om du anbefaler på Facebook eller ej, har du stadig mulighed for at skrive kommentarer til alle nyere artikler og blogindlæg. Kommentarerne vises kun på Skræppebladets hjemmeside, og hvis du stiller et spørgsmål, vil Skræppebladets webredaktion sørge for, at der hurtigt kommer en kommentar med et svar. Du får en e-mail, når andre skriver kommentarer til det indlæg, du har skrevet kommentar(er) til.

Læs mere
Link til statistik: http://www.dst.dk/Statistik/BagTal/2011-06-07-sociale-netvaerk.aspx
Kommentarer til hjemmesiden kan sendes til redaktionen eller webmaster@skraeppebladet.dk.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt