Skræppebladet vil have ny hjemmeside

50-årsjubilæet skal også markeres på internettet. Du kan hjælpe med

Af Ulrik Ricco Hansen, frivillig og webmaster

Skræppebladet fyldte i marts 50 år, og redaktionen ønsker at markere jubilæet med en række tiltag. Et af de mest synlige bliver ny hjemmeside – det vil sige nyt design og ny funktionalitet. Indholdet og internet-adresser bliver ikke ændret.

Flere års forberedelse
De seneste år har en lille gruppe af frivillige arbejdet på at lave en ny hjemmeside for Skræppebladet. Ambitionerne var fra starten skyhøje – i stil med nyt site hos bureau.

Hjemmesiden tilpasser sig automatisk til computer, tablet og mobiltelefoner.

Hjemmesiden tilpasser sig automatisk til computer, tablet og mobiltelefoner.

DR og BBC er inspiration
En masse kompromisser er indgået i løbet af processen, men det nye site for Skræppebladet fremstår stadig imponerende og innovativt.

Sitet er inspireret af andre ikke-kommercielle medier som DR og BBC. Samtidigt forsøger det at tage skridt ind i en fremtid, hvor der er meget mere fokus på den enkelte afdeling og på artikler på tværs af udgivelser.

Oplevelsen er optimeret til mange forskellige enheder, fx mobiltelefoner, tablets, computere mv. i forskellige varianter.

Vil du være med?
Redaktionen er enig om form og udtryk i den nye hjemmeside, men mangler personer, der vil teste i detaljer. Måske er det noget for dig?

Inden den nye hjemmeside frigives, har vi brug for, at en del beboere vil teste hjemmesiden og fortælle om fejl og mangler. Og gerne give forslag til forbedringer.

Tilmeld dig her
Har du lyst til at være med til at teste nyt website, så skriv til webmaster@skraeppebladet.dk, eller kontakt redaktionen.

Du får adgang til den midlertidige version af skræppebladets nye hjemmeside, og du forventes at svare på en række spørgsmål cirka hver anden uge. Det tager cirka et kvarter. Du må ikke dele links til den midlertidige hjemmeside.

Nye oversigtssider for blandt andet afdelingerne med nye funktioner.

Nye oversigtssider for blandt andet afdelingerne med nye funktioner.

Jubilæums-reception
Skræppebladets nye hjemmeside forventes at gå i luften i jubilæumsåret – dvs. marts 2020 til marts 2021.

Måske allerede med premiere til Skræppebladets jubilæumsreception den 4. september 2020. Her vil vi under alle omstændigheder præsentere projektet, uanset hvor langt vi er kommet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt