Brabrand Boligforening er rykket over vejen

Boligforeningens administration er flyttet fra den hvide gård til et stort sort palads i Aarhus V

af Helle Hansen – foto Hans Esmann Eriksen

Der er masser af lys og luft og god plads mellem skrivebordene i de nye kontorlandskaber, som de kommende fire år skal huse Brabrand Boligforenings administration.

Det er hele administrationspersonalet fra Tousgården – i alt 35 medarbejdere – der er flyttet med over i det nye lejemål. I alt har boligforeningen lejet 1759 m2 i den store sorte bygning, der ligger på hjørnet af Rymarken og Hasle Ringvej.

Driftsafdelingens inspektører og udlejningen holder til nede på 1. plan, hvor de besøgende kommer ind. Mens sekretariatet og bogholderiet ligger ovenover. Derefter er der en ledig etage, som ikke lejet ud endnu. Og på 4. plan, der bygningens øverste etage, er der indrettet en stor kantine og et stort mødelokale. Endelig råder boligforeningen også over kælderen, som bruges til arkiv mm.

Tilbage til Gellerup
Lejemålet på Rymarken 2 er en midlertidig løsning for Brabrand Boligforenings administration, fordi der var for lidt plads på gården, hvor personalet var ved at sprænge rammerne.
Boligforeningen regner med, at administrationen skal vende tilbage til Gellerup, når de første byggerier bliver klar i forbindelse med Helhedsplanen.
Til den tid forventes det, at administrationen vil være de første, der flytter ind i en af de nye bygninger, som der planlægges, enten på arealet ved den grønne kile ud til ringvejen, eller i nærheden af den nye plads ved Edwin Rahrs Vej henne ved Bazar Vest.

Administrationen har samme åbningstid som tidligere.
Ringvejslinien Linie 6A og linie 3A fra midtbyen kører lige til døren.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt