Nu er dørene slået op for Brabrand Boligforenings domicil

Alting er samlet i en enhed med det nye administrationshus på hjørnet af Karen Blixens Boulevard

Tekst Elsebeth Frederiksen, fotos Bo Sigismund

Siden 2011 har Brabrand Boligforenings domicil ligget på Rymarken. Før det lå det på Tousgården ved Edwin Rahrs Vej i Gellerup.

Nu er boligforeningen igen vendt hjem til Brabrand. Adressen er denne gang Edwin Rahrs Vej 33, næsten lige overfor Bazar Vest. Her er cirka 50 ansatte flyttet ind, og sammen med ansatte, som bruger det meste af tiden ude i området, er der cirka 80 ansatte, som har deres daglige gang i huset.

Mandag den 23. september klokken 9.30 kunne de første beboere komme forbi den nye flotte reception. Her bliver folk budt indenfor i lyse lokaler, og her kommer de direkte hen til receptionen, der nærmest står i midten af rummet. På den måde er det mere indbydende for beboerne.

Kaffe Fair er også flyttet med til den nye administrationsbygning

Kaffe Fair er også flyttet med til den nye administrationsbygning.

Driften er flyttet med
Vi møder Lars Bangsheim fra driften, som tilbyder at vise os rundt. Her er det hele. Driften har fået flotte lokaler med både dame- og herreomklædning med bad. I den store hal i stueetagen skal arbejdskøretøjerne fra afdeling 4 og 5 stå. Lars Bangsheim er dog lidt i tvivl om, hvorvidt der er plads til alle sammen. Så nu bliver det hele samlet på det samme sted.

”Det gør også, at vi mere er del af den samme arbejdsplads,” siger Lars Bangsheim.

På etage er der kantine, og det er som på Rymarken, Kaffe Fair, der står for driften. Her er også, til glæde for de ansatte, en åben terrasse, hvor de kan sidde ude og spise deres frokost.

De ansatte kan nyde deres frokost ude på den hyggelige terrasse.

De ansatte kan nyde deres frokost ude på den hyggelige terrasse.

Ser lidt ufærdigt ud
Der er store vinduer, og der er god udsigt til både Blixens, den kommunale bygning, Aarhus Kollegiet, som dog ikke er færdigt endnu, til villakvarteret og til Bazar Vest. Fra nogle af vinduerne kan de ansatte også se udviklingen i renoveringen af A17 på Toveshøj.

Vi kommer forbi på kontorerne på de næste etager. De fleste sidder i et stort lokale, men der er også mindre rum til møder. Noget, der også manglede på Rymarken.

Her bærer det præg af, at de lige er flyttet, så der er flytterod og papkasser over det hele. Noget af personalet har Dannebrogsflag på deres stole for at fejre flytningen.

Smadrede ruder
Inden huset åbnede endeligt op, var der nogle forbi for at smadre ruder. Der er nu kameraovervågning på stedet, så forhåbentligt sker det ikke i fremtiden.

Men bortset fra det uheldige besøg af nogle, der ikke kunne finde ud af at styre sig, så er indflytningen gået godt for alle.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt