Lars Bangsheim – 25-års jubilæum

Lars Bangsheims verden er stadig centreret om Brabrand. Også privat

Tekst og fotos Bo Sigismund

Historien om Lars – 58 år og født i midtbyen – er meget længere. For han kom til Gellerup som 7-årig som nyindflytter på Lottesvej.

Lars er søn af Stig, som var i afdelingsbestyrelsen for afdeling 4 og også sad en periode i foreningsbestyrelsen. Og engagementet er ikke mindre: Som uddannet klejnsmed, ejendomsservicetekniker, serviceleder og servicekoordinator har Lars greb om alt med hensyn til drift: personale, syn, skader, administration, forsikring, leverandører og beboere; dertil kommer posten i repræsentantskabet som en af de tre repræsentanter for personalet. 22 år i felten og også tillidsmand i over 10 år. 13 år i fritidsforeningens bestyrelse. Ikke mange kan matche det cv!

Lars Bangsheim er aktiv på mange fronter, ikke bare som ansat, men også privat.

Lars Bangsheim er aktiv på mange fronter, ikke bare som ansat, men også privat.

Tager udviklingen som en opgave
Der sker en del på sådan en arbejdsplads, både dag til dag og i årenes løb. Omgivelserne skifter udseende, og beboere og kolleger er skiftet. Ifølge Lars er udviklingen noget, man skal tage som en opgave og se, hvad det er muligt at få ud af det. Forandringer skulle helst være til det bedre, så Lars forstår også følelserne hos de beboere, som nu tvinges bort fra afdeling 4 og 5 – og forstår ikke at drastiske nedrivninger er svaret på sociale opgaver.

Også arbejdslivet har forandret sig en hel del. Hvor det tidligere var de samme ansatte, man mødte i mange år, er der nu en meget større og hurtigere udskiftning. Det betyder, at der nu også er megen viden, der skal gives videre, og værdier, der skal bevares. Lars er en af dem, der formår det – og ser til, at beslutninger bliver til virkelighed, og at udfordringerne bliver taget op.

Til lykke med de 25 og fortsæt bare sådan – aktive og afholdte personer vil vi gerne holde fast på!
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt