Ny leder af det boligsociale netværk i Aarhus

Bertil Mahs er ny leder af Det Boligsociale Fællessekretariat

Tekst og foto af Helle Hansen

Der var nærmest fuldt hus, da Bertil Mahs ved Det Boligsociale Fællessekretariats årlige nytårskur hilste på mange af de samarbejdspartnere, som han i fremtiden skal hjælpe med at løfte opgaven med de udfordrende boligområder.

Det Boligsociale Fællessekretariats nye leder, Bertil Mahs (tv.), hilser på den afgående leder, Jens Møller, som har fået nyt job i boligforeningen Alboa.

Det Boligsociale Fællessekretariats nye leder, Bertil Mahs (tv.), hilser på den afgående leder, Jens Møller, som har fået nyt job i boligforeningen Alboa.

Bertil Mahs afløste 1. december Jens Møller som leder af Det Boligsociale Fællessekretariat.

Jens Møller indgår nu i et generationsskifte i boligforeningen Alboa. Her starter han som personalechef og leder af det boligsociale arbejde, og fra 2016 afløser han John Jensen som direktør i Alboa.

49-årige Bertil Mahs kommer fra Socialstyrelsen i Odense, hvor han var chef for Børne- og Ungeenheden, og han har blandt andet haft ansvaret for implementering af satspuljer og en række af regeringens politiske initiativer på børne- og ungeområdet.

I Brabrand Boligforening forventes det, at Bertil Mahs som sin forgænger vil følge arbejdet med både den boligsociale og den fysiske helhedsplan for Gellerup og Toveshøj i de kommende år.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt