FAS, hvad er det? – er det Foreningen Af Svindlere?

Læserbrev

Knap en halv million kroner for en såkaldt udflugt til Djurs Sommerland i 2013 med FAS (Fritidsforeningens Aktivitetsstøtte) som den glade giver er i hvert fald tæt på svindel med lejernes og medlemmernes penge.

– Og dog herligt alligevel; for mon ikke vi er mange, der allerede glæder os til, at FAS via Klub Hans Broge i Afd. 1 inviterer til julefrokost og fråds på Svostrup Kro – med gourmet-retter og årgangsvine ad libitum, foruden fri bar, thai-pige-massage og ophold en uges tid, alt efter behag, naturligvis.

For naturligvis; vi skal jo komme hinanden ved, uanset omkostningerne – eller hvad?
Nej, nedlæg FAS, luk lortet. – FES dèn ind?
 
Efterskrift:  
Forresten Helle Hansen: Hvorfor ønsker forretningen Djurs Sommerland ikke længere FAS` ellers “pengestærke” nærværelse?

Med venlig hilsen,
Erling Melgaard Jarsbo
Udsigten 13 – Afd. 1


Svar/kommentar til Erling M. Jarsbo

Jeg går ud fra, at du stiller spørgsmål til mig pga. at jeg har skrevet artiklen om Fritidsforeningen i sidste udgave af Skræppebladet.

Først vil jeg lige korrigere dig: Det var en kvart million og ikke en halv million kroner, som Fritidsforeningen – og ikke FAS – havde i underskud på sidste års sommerudflugt.

Derudover afslører dit læsebrev, at du, sikkert ligesom mange andre læsere, ikke kender forskellen på Fritidsforeningen og FAS (Fritidsforeningens Aktivitetsstøtte). Førstnævnte har en bestyrelse, som vælges på en årlig generalforsamling blandt medlemmerne (alle BB-lejemål, som betaler 10 kroner over huslejen). Sidstnævnte bestyrelse består af medlemmer valgt på BB-afdelingernes beboermøde (jeg er selv nyvalgt medlem fra Gellerupparken).

Pensionistklubberne i de enkelte afdelinger kan søge om et fast årligt tilskud fra FAS. Hvorvidt Klub Hans Broges vælger at bruge tilskuddet til fine kroophold er helt op til den enkelte pensionistforening.

Artiklen i juli-nummeret nævnte, at der var snak om at lave en ny struktur for Fritidsforeningen og FAS. Du foreslår, at man skal ”lukke lortet”. Det nemmeste vil nok være, at du melder dig ud – og opfordrer andre til også at gøre det.

Du spørger, hvorfor Djurs Sommerland ikke ønsker besøg fra Brabrand Boligforening?
Det er, fordi der var meget uro i forbindelse med udflugten sidste sommer. Så de ønskede en pause i år.

Helle Hansen
Skræppebladet/afd. 4 repr. i FAS

Illustration af Jesper Ankjær (fra den omtalte artikel)
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt