Hvad søren er FAS?

På opfordring fra beboere bringer vi her en lille opfriskning af, hvad Fritidsforeningen er, og hvad du kan bruge den til – både til dig, som er ny i boligforeningen, og til dig, der bare er lidt usikker

Tekst Louise Elm Niemann

Formål og midler
I december 2015-nummeret bragte Skræppebladet en artikel om omlægningen af Fritidsforeningen.

Fritidsforeningen omtales til dagligt FAS, som står for Fritidsforeningens Aktivitetsstøtte. Hvert år vælger alle afdelinger på beboermødet en repræsentant til FAS, så alle afdelingers interesser og aktivitetsideer bliver varetaget i FAS.

Foreningens formål er at fremme fritidsaktiviteterne for beboere i Brabrand Boligforening. Foreningen er med til at koordinere og orientere om nuværende og nye fritidsaktiviteter og bevilliger midlerne til aktiviteterne. Det er bl.a. for de midler, at vores børn i afdelingerne kan få lov til at slå katten af tønden til fastelavn, eller vi kan tage på udflugt til både Djurs Sommerland eller Mols Bjerge.

Din fritidsforening!
FAS er i dag efter omlægningen blevet inddelt i tre sektioner, Syd, Nord og Vest. Den nye omlægning i geografiske områder betyder også, at hver sektion har sine egne bevillingsregler. Hvis du er nysgerrig på, hvilke regler der er for dit område, så gå ind på bbbo.dk, vælg Om os, og derefter Fritidsforeningen. Her finder du reglerne for samtlige tre sektioner. Dog har afdeling 4, Gellerupparken, sin egen sektion, nemlig Vest, grundet afdelingens størrelse. Ellers kan du her se, hvem du deler FAS-sektion med.
Del eller print denne side:  


En kommentar til
“Hvad søren er FAS?”


 • 1

  Ulrik Ricco Hansen skriver:

  Fritidsforeningen består stadig af

  • Fritidsforeningen med bestyrelse valgt via generalforsamling
  • Fritidsforeningens Aktivitetsstørre med tre udvalg kaldet sektioner, hvor repræsentanter vælges på beboermøder

  Der er altså én forening med tre afdelinger af FAS.

  Hver boligafdeling i Brabrand Boligforening vælger hvilken af de tre FAS-sektioner de gerne vil være tilknyttet. Der er ingen regel om at Gellerupparken skal have sin egen FAS-sektion.

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt