Lederen

Der bliver lyttet til os

Vi ved alle, hvor irriterende det er, når vi ikke kan låse os selv ind, fordi nøglen ikke virker , og så heller ikke kan få fat på driften, selv i åbningstiden. Jeg har selv været ude for, at nøglen lige pludselig ikke virkede. Jeg måtte ringe til Totalservice, som ikke kunne hjælpe mig, fordi de ikke har A-nøgler mere. Når man har problemer i sin lejlighed, skal man kunne få fat på driften med det samme, hvis det er akut.

Her på Skræppebladet fik vi i sidste nummer et læserbrev fra Kristiana Stoyanova, som klagede sin nød over, at man ikke kunne komme igennem til Totalservice om morgenen, selv når driftskontoret ikke var åbnet endnu. Hun havde et sprængt vandrør, som ikke kunne vente til kl. 9.30, hvor driften åbnede.

Det er på Skræppebladet dejligt, når vi får den slags breve, selvom anledningen selvfølgelig ikke er den bedste. Det betyder, at folk bruger bladet, og når man så også ser, at herrerne i den sorte bygning i Rymarken tager beboerne seriøst og svarer på deres henvendelse, så ved man, at beboerne er i gode hænder.

Niels Hosie, som er teknisk chef i BB, svarede først lidt vagt, at ”man ville kigge på procedurerne”, og det kom der endnu et læserbrev ud af fra Gert Brügge i Sonnesgaarden.
Han er bange for, at sagen bliver syltet, men den glædelige nyhed er, at Niels Hosie allerede har svaret, at arbejdsgangene allerede er blevet ændret. Nu kan man få fat på Totalservice på de tidspunkter, hvor driften ikke har åbent. Dejligt, at det går hurtigt at ændre tingene, og at der bliver lyttet til os beboere. Det er helt klart en forbedring hos den nye ledelse og en, vi her bifalder.

Her på Skræppebladet er vi selvfølgelig glade for, at vi som blad fungerer som talerør for beboerne. Så har I noget på hjertet, skriv ind til os. Kom med et læserbrev, debatindlæg eller spørgsmål til ledelsen, og vi vil forsøge at finde et svar. Det er vores opgave, og det bliver mere spændende for os, når både vi og I får svar på spørgsmål og bekymringer.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2014-07 September

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2014-07 September side 2 forsiden af magasinet 2014-07 September

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Gellerup Museum
Gudrunsvej 16, 6
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data