Opfølgning på Muusmanns trækker ud

I slutningen af november holder foreningsbestyrelsen et seminar for at evaluere arbejdet med at udvikle foreningen

Af Helle Hansen

Midt i september var det et år siden, at foreningsbestyrelsen modtog resultatet af den store analyse, som konsulentfirmaet Muusmann sidste sommer gennemførte i Brabrand Boligforening. Som bekendt var det analysen, der satte gang i den store omorganisering af administrationen, der er foregået hen over vinteren og foråret, og som i dag er resulteret i helt nye ansigter på alle de ledende poster.

Input fra høj og lav
I forbindelse med anbefalingerne i Muusmann-analysen besluttede foreningsbestyrelsen, at den også ville inddrage repræsentantskabet og medarbejderne i det videre arbejde med at udvikle foreningen.

Og i marts var halvanden hundrede repræsentantskabsmedlemmer og BB-medarbejdere på et heldags visionsseminar i Horsens, hvor alle kom med input til strategien for de nye tider i boligforeningen. Input, som foreningsbestyrelsen sagde, den ville tage med i sine overvejelser til at løse fremtidens udfordringer.

Opsamling og evaluering
Endnu er der ikke kommet røg op fra skorstenen over foreningsbestyrelsens lokaler, i forhold til om der er skabt enighed om, i hvilken retning boligforeningen skal gå. Næstformand Keld Albrechtsen og formand Jesper Pedersen oplyser til Skræppebladet, at foreningsbestyrelsen den 22. november holder et heldagsseminar, hvor den skal evaluere, hvor langt man er nået i forhold til at realisere de målsætninger, som Muusmann-analysen konkluderede, der er behov for.

Professionalisme og nye principper
Det var mål, som blandt andet gik ud på at fastsætte en ny struktur i foreningen, der er baseret på principper om entydighed og gennemsigtighed, så ingen er i tvivl om, hvad der foregår.

Samtidig lød opfordringen til at sikre smidige processer, hvor alle bidrager til at skabe gode processer med høj kvalitet og resultater. Der skal også arbejdes med de professionelle samarbejdsrelationer for at få organisationen til at fremstå troværdig både internt og eksternt. Og endelig skal der skabes en attraktiv og udviklende arbejdsplads med en organisation, der kan rekruttere og fastholde kompetencer, lød opfordringen fra Muusmann-analysen i september 2013.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt