Skræppebladet anno 2016 i nye klæder

Fremover kan beboere få hjælp med at skrive, hvis de ønsker at meddele sig i beboerbladet

Tekst og foto af Helle Hansen

Ved årsskiftet til 2016 fik Skræppebladet ny redaktionssekretær – men det er en gammel kending af Skræppebladets læsere, for det er nemlig den tidligere redaktør, Elsebeth Frederiksen, der nu smøger ærmerne op og sætter sig over på den anden side af bordet.

Fremover skal hun være sekretær for den beboervalgte redaktion og hjælpe den med at løse opgaven med at få Skræppebladet sendt på gaden. Men derudover skal hun også stå til rådighed for afdelingsbestyrelser og beboere, der ønsker hjælp til at skrive i bladet.

Elsebeth har fået kontor i Yggdrasil, hvor Skræppebladet også holder redaktionsmøder.

Elsebeth har fået kontor i Yggdrasil, hvor Skræppebladet også holder redaktionsmøder.

Aktiv ildsjæl
39-årige Elsebeth, der bor i Gellerupparken, og som også sidder med i afdelingsbestyrelsen, er cand.mag. i Østeuropastudier, men hun har taget forskellige skrivekurser og har også været skribent på Gellerup.nu gennem de seneste seks-syv år. Derudover er hun formand for socialudvalget i Brabrand Boligforening og sidder med i Samvirket i Gellerup og Toveshøj, og så er hun en af områdets guider ved Gellerup Museum.

Skrivelørdag i Hasselengen til marts
Men det hele skal ikke kun handle om Gellerup. Som Skræppe-sekretær skal Elsebeth også rundt i hele boligforeningen og hjælpe de afdelinger, der beder om at få hjælp med at skrive til Skræppebladet.

Og allerede søndag den 13. marts bliver der holdt en skrivesøndag i Hasselengens beboerhus i Hassellager. Her er både afdelingsbestyrelser og beboere, som har lyst til få nogle gode skrivetips, meget velkomne til deltage. Skrivelørdagen begynder kl. 10 og slutter kl. 15.

Du tilmelder dig ved at kontakte Elsebeth på redaktionssekretaer@skraeppebladet.dk.

Vifte af opgaver
Opgaverne for Skræppebladets nye redaktionssekretær er mange. Der skal indkaldes til redaktionsmøder og skrives referater. Elsebeth skal også med ud på opgaver og tage billeder og opbygge et billedarkiv, og så skal hun også selv skrive.

Beboerbladets indhold skal koordineres med indlæg fra administrationen, som fremover i hvert nummer skal fylde fire sider – og så skal der også samarbejdes med Gellerup.nu. Derudover vil Skræppebladet fremover være mere aktiv på Facebook.

Mødetid og telefontid
Fremover bliver det også muligt for både beboere og afdelingsbestyrelsesmedlemmer at bede om hjælp med skriverierne. Elsebeth kan træffes på kontoret i Yggdrasil hver onsdag klokken 16-18, og hun har fast telefontid tirsdage 10-12. Ellers er det muligt at ringe eller sende mails med spørgsmål og kommentarer.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt