Få en ny, gratis hobby, og bliv bedre til at kommunikere

Kom med på vognen hos et af Danmarks få beboerdrevne magasiner, der har adgang til professionelle kræfter på alle områder

af Ulrik Dorph-Hansen

Redaktionsmøder foregår i disse coronatider elektronisk.

Redaktionsmøder foregår i disse coronatider elektronisk.

Som frivillig i Skræppebladet bliver du bedre til at skrive, fotografere og udtrykke dig. Mange beboere har gennem Skræppebladets over 50-årige historie taget del i glæden ved at skrive og opøve evner indenfor journalistik.

Skræppebladets redaktion er en gruppe meget forskellige mennesker, der mødes om et fælles mål: At skabe et godt beboerblad og samtidig blive bedre til at skrive, kommunikere og fotografere.

Alle kan være med. Studerende, pensionister, teenagere, voksne. Også selvom du er ordblind, farveblind, har en skjult sygdom eller tror, du ikke kan være med. Så længe du har et drive og lyst til at formidle, skal vi nok finde en plads til dig og hjælpe dig på vej til at skabe gode indlæg i Skræppebladet. I Skræppebladets redaktion er alle lige redaktionsmedlemmer, når det handler om journalistik.

Er du allerede godt på vej med fx egen blog eller som influencer, kan der stadig være gode grunde til at få sparring fra holdet på Skræppebladets redaktion. Du får en printet platform, og du får et helt hold at sparre med. Alt, hvad du skriver til Skræppebladet, kan du naturligvis også publicere andre steder. Det trykte Skræppebladet bliver ofte læst og anvendt politisk mere end elektroniske artikler med samme budskab.

Har du lyst at vide mere?
Kontakt Skræppebladets redaktionssekretær, Elsebeth Frederiksen, tlf. 42 95 63 18, redaktionssekretaer@skraeppebladet.dk, hvor du evt. kan aftale et møde med redaktion eller redaktør.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt