Bloggen oktober: Over 400 indlæg

blogstatistik-okt1.jpg
På skræppebladets blog kan du nu læse over 400 indlæg med nyheder, arrangementer, meninger og debat om og fra nærområderne for beboerne i Brabrand Boligforening. Du får her lidt statistik om Skræppebladets blog:

Tusindvis af besøg

I løbet af oktober har 2.021 besøgende set 6.092 sider. Det er en lille stigning i forhold de tidligere måneder. Der er flest besøg fra Århus og Brabrand, men også en del fra København og nogle stykker i Aalborg som kigger med. 53 % af dem der besøgte Skræppebladets blog i oktober bor i Århus inkusiv forstæder, og det var især beboere fra Brabrand, som havde lyst til at læse mange sider på bloggen – i gennemsnit otte sider ved hvert besøg.

Buster i toppen

Den mest sete side er forsiden, der giver et overblik og starten på de nyeste indlæg. Over halvdelen af alle fremvisninger er forsiden. Det emne som flest har læst om i oktober er Busters Verden på Gellerupscenen, men mange vil også gerne læse om Lars Bro, projektleder til kvindehus, ghettobørn mangler voksenkontakr, røvere på 4-5 år i frygtens tunnel, Bilkørsel op på Hasle bakker, Stofa og Skræppebladets politiske spærretid.

Google kender bloggen

Langt de fleste finder siderne på Skræppebladets blog gennem en søgemaskine, især Google. En lille andel finder Skræppebladets blog fra en anden hjemmeside eller skriver selv adressen i browserens adresselinje. Blandt de søgeord som er blevet skrevet for at finde sider hos Skræppebladets blog er: Benjamin Dickow, stofa, projekt hava, busters verden gellerupscenen og hejredalskollegiet.

Du kan se de cirka 600 sider som Google har registreret fra Skræppebladets blog her: http://www.google.dk/search?q=site:http://blog.skraeppebladet.dk

Læs også

▮ Skræppebladets blog,

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt på
Skræppebladets blog

af Ulrik Dorph-Hansen

blog-logoI kategorierne:

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data