Gode eksempler på integration samlet i hefte

Århus Kommune har udgivet et hefte med 26 gode eksempler på integration i anledning af, at  kommunenss integrationspolitik nu har fungeret i to år. Ikke overraskende er mange af de gode eksempler hentet i Vestbyen og Gellerup-området.

Helhedsplanen for Gellerupparken og Toveshøj, ACFC fodboldklubben i Gellerup, Folkeinformation i Socialcenter Vest, Shaqo-junior job og uddannelsesvejledning, Sporttrack sportsleder-uddannelser, Sundhedscenter Vest. Alle er med blandt de gode eksempler på integrationsfremmende projekter og initiativer.
Lidt overraskende er også lukning af Nordgårdskolen som folkeskole et godt eksempel på integration. Også Borgerservice nævnes.

26-gode-eksempler-integration

“Målsætningen i Integrationspolitikken er at styrke sammenhængskraften i det århusianske samfund og at alle – uanset etnisk eller kulturel baggrund – indgår som aktive medborgere med respekt for de grundlæggende demokratiske værdier.

Heftet er udarbejdet fordi Integrationspolitikken er nu 2 år gammel og det blev præsenteret på et seminar for byrådet, Integrationsrådet, repræsentanter for bysamfundet m.fl. det giver et overblik over nogle af de gode eksempler på, hvordan integrationspolitikken føres ud i livet i praksis,” skriver Århus Kommune på sin hjemmeside om udgivelsen af heftet, der er på 26 sider.

Læs mere:
Hjemmeside for Århus Kommune: http://aarhuskommune.dk
26 gode eksempler på Integrationspolitikken i Århus Kommune (artikel)
26 gode eksempler på Integrationspolitikken i Århus Kommune (heftet i pdf-format)

Blogartiklen er oprettet: 25. aug 2009


Del eller print denne side:  

Tilbagevisende links


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | aug | sep | okt | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt