DF vil annullere moske i Gellerup

Dansk Folkepartis byrådskandidat Lars Skov vil annullere byggetilladelse til moskeen på Grimhøjvej 7 og have moskeen rømmet. Ham mener den er opført på ulovligt grundlag og har overtrådt politivedtægtens bestemmelse om, at man ikke må genere andre borgere med unødig støj.
Lars Skov foreslår, at man nedsætter en kommunal Task Force, som skal undersøge islamisme og moskéer i byen.

Arkivfoto fra Wikipedia af Belal nga. (fra moskeen Al Safa - ikke fra Grimhøjvej)

Arkivfoto fra Wikipedia af Belal nga. (fra moskeen Al Safa - ikke fra Grimhøjvej)

Lokalavisen Århus Vest skriver:
“Task Forcen skal undersøge, om moskéen på Grimhøjvej og andre moskéer i Århus opfordrer til oprør eller virker ved vold og i så tilfælde kan foreningerne ophæves via grundloven. Den skal se nærmere på de mennesker, der kommer i moskéerne. Checke bilnummerplader og identifikationspapirer”

“Er der personer eller terrorister uden opholdstilladelse? Er der nogle, der modtager sociale overførselsindkomster på et falsk grundlag eller ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet? Ved begrundet mistanke skal indberetning ske til kommunen. Vi vil ikke have, at danskerne skal være til grin for deres egne penge,” siger Lars Skov.

Fra de radikale er der helt modsatrettede udtalelser: “Man tror jo dårligt sine egne øjne, når man læser, at en spidskandidat i fuldt alvor mener, at der er “terrorister” i de århusianske moskeer. Det er helt ude i hegnet og et tegn på et fuldstændig forkvaklet syn på religion og på de mennesker, der kommer i en moské. Det er ganske almindelige familiefædre og århusianere som du og jeg, men dem sammenligner Lars Skov altså med terrorister,” siger Søren Højlund Carlsen til Lokalavisen.

Læs mere:
Hjemmeside for Lokalavisen Århus Vest: http://aarhus.lokalavisen.dk
Dansk Folkeparti vil have rømmet moské i Brabrand
Radikal: DF forslag om Task Force helt ude i hegnet

Hjemmeside for Jyllands-Posten: http://jp.dk
Gælder der særlige regler for muslimer?

Dansk Folkeparti, Århus http://www.df-aarhus.dk

Blogartiklen er oprettet: 02. okt 2009. Opdateret 03. okt 2009 kl. 09:25


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt