Søg bolig i Århus og Ry samtidig med et klik

Ry måske med i Århusbolig i 2010:

Det brede udlejningssamarbejde mellem store boligforeniger i Århus, Århusbolig, kommer måske i fremtiden til også at dække Ry-området. Ry Andelsboligforening har besluttet at søge om optagelse i udlejningssamarbejdet, der p.t. dækker Brabrand Boligforening, AAB, AL2bolig, Ringgården, Præstehaven, og Boligforeningen 10. marts 1943.

Boligancinitet fra midtbyen kan flytte nord for Silkeborgsøerne
Hvis Ry Andelsboligforening bliver optaget i Århusbolig betyder det, at beboere i både Århus og Ry kan søge bolig i begge områder og samtidig gøre brug af den ancinitet der følger med at have været medlem længe.

Ry-aarhus-grafik

Google-kort med nuværende Århusbolig-afdelinger markeret og med Ry-området cirklet ind

Afstemning
Med et snævert flertal på 109 ja-stemmer mod 106, der sagde nej, har andelsboligforeningen med 17 afdelinger besluttet at søge optagelse i udlejningssamarbejdet. Århusbolig giver mindre administration for de enkelte boligforeninger og giver samtidig store muligheder for beboere, der kun behøver at søge bolig ét sted og dermed kun behøver at betale ét ventelistegebyr, hvis de vil flytte eller søge ny bolig.

Forventer samarbejde i 2010
“På generalforsamlingen i oktober 2009 havde bestyrelsen stillet forslag om at Ry Andelsboligforening skulle søge optagelse i udlejningsfællesskabet Århusbolig. Det blev på generalforsamlingen besluttet, at forslaget skulle sendes i urafstemning, hvilket blev gjort lige inden jul,” skriver Ry Andelsboligforening på sin hjemmeside, hvor der også oplyses:

“Resultatet betyder, at Ry Andelsboligforening nu skal søge om optagelse i Århusbolig. Det forventes, at samarbejdet vil træde i kraft i løbet af 2010, men der vil naturligvis blive informeret grundigt om det når vi har noget mere præcist.”

Læs mere:
Hjemmeside for Ry Andelsboligforening: http://www.ryandelsboligforening.dk
Ja eller nej til Århusbolig? Se resultatet her…

Hjemmeside for Århusbolig: http://www.aarhusbolig.dk
Kort med boligafdelinger

Blogartiklen er oprettet: 30. jan 2010. Opdateret 31. jan 2010 kl. 05:53


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt