Er stue-antenne et reelt alternativ?

Afprøv gratis 27 kanaler i slutningen af november – også selvom du bor i lejlighed

Indledning for dette blogindlæg er ændret. Se kommentarer

De fleste beboere i bl.a. Brabrand Boligforening har tv-signal fra Antenneforeningen Aarhus og dermed Stofa. Har du lyst til at prøve et alternativ, som kun kræver en stueantenne (og en modtager-box hvis du har et ældre tv) kan du i slutningen af november prøve Boxer helt gratis.

Det vil oftest være dyrere at vælge Boxer, fordi du som beboer altid skal betale for mindst den mindste pakke hos antenneforeningen. Men for nogle kan det betale sig at skifte til kombinationen af lille Stofapakke og en af Boxers pakker.

Du kan ikke modtage Boxers signal via antennestikket på væggen, og en stump antenneledning (f.eks. ved at hive ledningen ud af stikket på væggen) er ikke nok til at modtage alle Boxers kanaler (men nok til at modtage DR og Boxers infokanal). En stueantenne koster fra 149 kr. (i fx Bilka).

Blogredaktionen har modtaget følgende pressemeddelelse:

Se 28 betalingskanaler ukodet i 17 dage
Samtlige husstande i Danmark får adgang til 28 betalingskanaler fra 11. til 27. november, da Boxer åbner op for de mange kanaler, uden man behøver et betalingskort. Man skal blot have et fjernsyn af nyere dato og en almindelig antenne for at kunne se de mange tv-kanaler

I den sidste halvdel af november kan man se 28 betalings-kanaler ukodet, hvis man ser tv over almindelig antenne. For Boxer giver fuld adgang til de mange kanaler mellem 11. og 27. november. Man behøver altså ikke at have et Boxer-kort i sit tv eller digitale modtagerboks.
Det gode tilbud skyldes, at TV 2 snart bliver til en betalingskanal:

”Efter nytår skal man have et Boxer-abonnement for at se TV 2’s hovedkanal med en almindelig tv-antenne. Derfor vil vi allerede nu gerne give en forsmag på, hvad man kan se på 28 af de bedste kanaler. Dermed kan man i ro og mag vurdere, om der er nogen af de andre betalingskanaler, man gerne vil abonnere på ud over TV 2,” siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør hos Boxer.

Med en almindelig antenne og Boxer-godkendt modtagerudstyr kan man altid se alle DR’s tv-kanaler, Folketingskanalen og den lokale/regionale tv-kanal. Det betyder, man kan se op til 36 tv-kanaler i de 17 dage, Roberts tv-smagsprøve gælder. Og man skal ikke have et Boxer-abonnement i forvejen.

Blandt de gode film, man kan se ukodet i de 17 dage, er tv-premieren på Twilight på Kanal 5, Pirates of the Caribbean At Worlds End på Kanal 4 og Righteous Kill på TV 2 Film. Der er også masser af sport, herunder Premier League kampe på 6’eren, og så vil børnene også grine ekstra højt i november, da de bl.a. kan se de sjove programmer på Disney Channel.

Antennen er et seriøst alternativ
Med Roberts omgang vil Boxer også vise, at de mange kanaler, man kan se med et Boxer-kort, er et stærkt alternativ til kabel- og satellit-tv og ofte billigere. Og så giver Boxer samtidig mulighed for langt mere fleksibilitet, når du selv vil have indflydelse på, hvordan din tv-pakke skal se ud.

”Mange ved stadig ikke, at det er muligt at modtage et stort udvalg af betalingskanaler via antenne eller hvor nemt det er at sammensætte sin egen tv-pakke, så man bliver fri for en masse tv-kanaler, man hverken gider at se eller betale for. Nu giver vi seerne mulighed for i ro og mag at få en lille smagsprøve, så man véd, hvad man får, inden man køber varen,” forklarer Steen Ulf Jensen.

For at kunne se de mange tv-kanaler i november skal man blot have en antenne og en MPEG4 DVB-T modtager, som er indbygget i mange nye tv. Har man et ældre fjernsyn, skal man tilslutte en MPEG4 DVB-T modtagerboks, som man får til 0 kr., når man køber et abonnement på en tv-pakke hos Boxer. Kan man ved hjælp af en antenne i dag f.eks. se DR Ramasjang eller DR HD, så har man allerede det rigtige udstyr.

Disse tv-kanaler kan man modtage i 17 dage
Boxers betalingskanaler kan modtages af mere end 99 pct. af alle husstande, som i 17 dage i perioden 11. til 27. november får adgang til følgende tv-kanaler:

TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, TV 2 News, CNN, TV 2 Sport, dk4, Canal9, TV 2 Film, Discovery, Animal Planet, History Channel, Disney Channel, Cartoon Network, Nickelodeon, Disney XD, MTV, Voice, VH1, Travel Channel, Discovery Science, TLC, Star!, TV4 Sverige, TV2 Norge og ARD.

Boxer gav også ukodet tv-adgang i forbindelse med påsken 2011, og den appetitvækker gav efterfølgende mange husstande lyst til at abonnere på betalings-tv hos Boxer.

Yderligere information
Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV A/S, tlf. 41 32 95 00 – eller www.boxertv.dk

Blogartiklen er oprettet: 09. nov 2011. Opdateret 23. nov 2011 kl. 06:22


Del eller print denne side:  

4 kommentarer til
“Er stue-antenne et reelt alternativ?”


 • 1

  webmaster skriver:

  Vi har modtaget:

  Til redaktionen !

  Med henvisning til denne artikel:

  http://skraeppebladet.dk/2011/11/er-stue-antenne-et-reelt-alternativ/

  skriver I bl.a.:

  ”Beboere i bl.a. Brabrand Boligforening har tvangsindlagt tv-signal fra Antenneforeningen Aarhus og dermed Stofa.”

  Dette er faktuelt forkert, eftersom enhver kollektivt tilsluttet afdeling i Brabrand Boligforening – og andre boligafdelinger – almene såvel som private – med tilsvarende tilslutning – på et afdelingsmøde/generalforsamling kan beslutte at ændre en gældende ordning ang. kollektiv tilslutning. Det kræver blot almindeligt flertal for beslutningen.

  Et alternativ kunne f.eks. være helt individuel tilslutning for den enkelte husstand. Det er der flere boligafdelinger tilknyttet Antenneforeningen Aarhus, der har valgt.

  Vi finder det helt uacceptabelt, at Skræppebladet ikke holder sig til de faktiske kendsgerninger, men som vi tidligere har givet tilsagn om, er vi i bestyrelsen for Antenneforeningen Aarhus til enhver tid til rådighed med hjælp til rettelse af faktuelle fejl i indlæg og artikler, inden de offentliggøres.

  Vi forventer, at der bliver bragt en rettelse til den pågældende artikel.

  Med venlig hilsen

  Bestyrelsen
  v/Aase Asmus Christensen

  http://www.antenneforeningenaarhus.dk


 • 2

  webmaster skriver:

  Ulrik Ricco Hansen retter:

  Jeg har skrevet, at antenneforhold gælder hele Boligforeningen. Dette er ikke korrekt, da Borum, Lyngby og Hasselager ikke er med.

  Når man flytter ind Brabrand Boligforening får man udleveret en oplysningsmappe. Heri står bl.a.:
  15. Fællesantenneanlæg: Der er installeret fællesantenneanlæg i alle Boligforeningens afdelinger med undtagelse af afdeling 14 Borumtoften, afdeling 18 Lyngby samt afdeling 21 Hasselager[…]
  16. Copy-Dan: Det er blevet pålagt Boligforeningen at opkræve antennebidrag […] Det skal bemærkes at De alene kan blive fritaget for Copy-Dan-afgiften men skal betale den øvrige del af antennebidraget.

  Dette er en faktuel fejl, som vi beklager.


 • 3

  webmaster skriver:

  Redaktionens svar til
  Aase Asmus Christensen, Antenneforeningen Aarhus:

  Kære Aase Christensen, Antenneforeningen Aarhus

  Vi har modtaget dit brev om et blogindlæg, der handler om muligheden for gratis at kunne afprøve Boxer i slutningen af november. De fleste beboere i Brabrand Boligforening oplever, at de ikke har mulighed for at vælge Stofa fra, og dette er nævnt med en sidebemærkning.

  Tak fordi du har henledt på opmærksomheden på, hvordan tingene hænger sammen. Vi har lagt dine informative beskrivelser på hjemmesiden ved siden af blogindlægget. De færreste beboere er nok klar over, at afdelingen kan vedtage en anden praksis end den nuværende.

  Da du er en af de beboere i boligforeningen, som ved mest om fællesantenneanlæg, vi vil derfor gerne opfordre dig til at uddybe reglerne og mulighederne for beboere og afdelinger. Så vil vi bringe artiklen både i Skræppebladets trykte udgave og på hjemmesiden.


 • 4

  webmaster skriver:

  På baggrund af ovenstående kommentarer og øvrig korrespondance i redaktionen er indledningen til dette blogindlæg ændret fra:

  Beboere i bl.a. Brabrand Boligforening har tvangsindlagt tv-signal fra Antenneforeningen Aarhus og dermed Stofa.

  til

  De fleste beboere i bl.a. Brabrand Boligforening har tv-signal fra Antenneforeningen Aarhus og dermed Stofa.


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt