Hent Skræppebladet oktober 2020

Du kan nu hente Skræppebladets oktober-udgave 2020 fra hjemmesiden skraeppebladet.dk. Læs bl.a.:

Beboerdemokrati med coronaafstand – I Odinsgård deles beboerne om en elbil – Leder om corona-møder og parallelsamfundsloven – Beboerrådgivning: En guide til at søge julehjælp – Nordgårdhallen er blevet smukt malet af en gavlmalergruppe – Lokale skoleklasser finder mødesteder i Gellerup

Brabrand Boligforening: Særlige tider kræver særlige løsninger – Udskudte afdelingsmøder – Tousgårdsladen: renovering med fokus på bevaring – Fotoreportage i Gellerup og Toveshøj – Læserbrev: Hvad skal vi med beboerdemokratiet?

Åbent hus i Generationernes Hus – Pensionistbanko kører igen – Almen Modstand laver flyttekasseaktion – Onsdage på Fredspladsen – Restiktioner i Gellerupbadet – Holmstrups ikoniske varmemester er død – Poul Erik Nielsen, afdelingsformand for afdeling 15 Hasselengen, døde i sommer

Hvordan går det med renoveringen i Søvangen? – Afstemning om ny helhedsplan kommer tidligst i det nye år – Beboercafeer om ghettoloven – Urafstemning i Holmstrup – Pensionistklubben har genoptaget sine aktiviteter – Underholdning på plænen i Thorsbjerg – Hasselengen fik fuld bestyrelse til at drive beboerdemokratiet videre – Bronzealdervænget har igen en bestyrelse – Bestyrelsen i Hasselager har haft en del udfordringer – Meget få fremmødte til afdelingsmødet i Skovhøj 24 – Huslejestigning på Kildeagervej

Beboerbladet og foreningsbladet for Brabrand Boligforening udkommer med nyeste udgave på tryk medio oktober 2020.

Download Skræppebladet oktober 2020 i pdf-formatHent Skræppebladet i pdf-format

Skræppebladet omdeles til alle beboere i Brabrand Boligforening samt til abonnenter. Alle blade kan ses på skraeppebladet.dk/blad

Alle er velkomne til at læse pdf-udgaver af hele blade, hvoraf en del består af flere sektioner. Du kan hente samtlige online-magasiner og indstik i pdf-udgave fra skraeppebladet.dk/pdf-arkiv/

Tider for deadline og udgivelse
Skræppebladet udkommer også i 2020 otte gange.
Kommende deadlines i 2020:

30. oktober (udkommer 12. november)
4. december (udkommer 17. december)

Se alle deadlines og udgivelsesdatoer i 2020

Blogartiklen er oprettet: 12. okt 2020


Del eller print denne side:  

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt