Afd. 4: Basispris på tv-kanaler fra 1. april

Afdeling 4 – Gellerupparken

Pr. 1. april overgår alle beboere i Gellerupparken til stofas basispakke. Beboere, som ønsker at fortsætte med den store tv-pakke, skal tIlmelde sig hos Stofa

Et stort ønske på efterårets beboermøde går nu i opfyldelse. Pr. 1. april falder antennebidraget i Gellerupparken med næsten 175 kroner, når afdelingen går over til STOFA’s basispakke. Det betyder samtidig, at en masse af de dyre tvkanaler som for eksempel TV3, TV3+, Zulu, og TV2 NEWS forsvinder, og det samme gør alle de såkaldte etniske programmer.Men alle beboere, som ønsker at beholde den store TV-pakke, skal tilmelde sig hos STOFA, som fremover vil opkræve tv-gebyret for de mange ekstra TV-kanaler.

Billigere husleje for mange

På efterårets beboermøde var der mange beboere, der kritiserede, at antennebidraget skulle stige til 254,30 kroner. Og afdelingsbestyrelsen lovede at arbejde videre for at finde en billigere løsning, som især kommer de beboere til glæde, der ikke har fjernsyn, eller som ikke ser ret meget tv.

Nu er det besluttet i Brabrand Boligforening, at alle afdelinger skal overgå til basispakken. Og så kan beboerne selv bestemme, hvor mange tv-kanaler, som de vil udbygge deres tv med, og så selv betale prisen til STOFA.

stofa-farve.jpg

Nye pakketilbud fra stofa

Inden for ganske kort tid vil alle beboere i Gellerupparken modtage information fra STOFA om, hvilke nye tilbud tv-kiggerne kan se frem til. Det bliver nemlig sådan, at man vil kunne vælge mellem forskellige pakker, som for eksempel sport, familie og nyheder. Og hen over sommeren bliver der også tilbud om pakker, hvor beboerne kan vælge mellem etniske kanaler.

Hvordan man tilmelder sig de forskellige TV-pakker, vil der blive grundigt informeret om i det materiale, som STOFA husstandsomdeler. Og beboere i Gellerup vil også snarest blive indkaldt til et informationsmøde med STOFA om de nye TV-pakker.

Pr. 1. april 2008 vil alle husstande i Gellerupparken modtage basispakken, og resten af året skal der betales 82,41 kroner i antennebidrag med huslejeopkrævningen fra Brabrand Boligforening.Denne pris består af –
Betaling for basispakken kr. 51,00
– Afvikling af gæld for 2006 og 2007 kr. 31,41
kr. 82,41
Det betyder, at betalingen for basispakken pr. 1. januar 2009 vil falde til kr. 51,00 pr. måned.Oversigt over de TV-kanaler som er i basispakken:DR1, DR2, TV2, TVAarhus, Skandinavia, Svensk TV1 og TV2, TV4 Sverige, NRK1 (norsk), TV2Norge, Prøvekanalen samt de tyske programmer – ARD, ZDF, NDR og RTL

.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2008-01 Februar

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2008-01 Februar
i sektionen Afdelingerne

forsiden af magasinet 2008-01 Februar

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Gellerup Museum
Gudrunsvej 16, 6
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data