Afd. 4: Basispris på tv-kanaler fra 1. april

Afdeling 4 – Gellerupparken

Pr. 1. april overgår alle beboere i Gellerupparken til stofas basispakke. Beboere, som ønsker at fortsætte med den store tv-pakke, skal tIlmelde sig hos Stofa

af Helle Hansen

Et stort ønske på efterårets beboermøde går nu i opfyldelse. Pr. 1. april falder antennebidraget i Gellerupparken med næsten 175 kroner, når afdelingen går over til STOFA’s basispakke. Det betyder samtidig, at en masse af de dyre tvkanaler som for eksempel TV3, TV3+, Zulu, og TV2 NEWS forsvinder, og det samme gør alle de såkaldte etniske programmer.Men alle beboere, som ønsker at beholde den store TV-pakke, skal tilmelde sig hos STOFA, som fremover vil opkræve tv-gebyret for de mange ekstra TV-kanaler.

Billigere husleje for mange
På efterårets beboermøde var der mange beboere, der kritiserede, at antennebidraget skulle stige til 254,30 kroner. Og afdelingsbestyrelsen lovede at arbejde videre for at finde en billigere løsning, som især kommer de beboere til glæde, der ikke har fjernsyn, eller som ikke ser ret meget tv.

Nu er det besluttet i Brabrand Boligforening, at alle afdelinger skal overgå til basispakken. Og så kan beboerne selv bestemme, hvor mange tv-kanaler, som de vil udbygge deres tv med, og så selv betale prisen til STOFA.

stofa-farve.jpg

Nye pakketilbud fra stofa
Inden for ganske kort tid vil alle beboere i Gellerupparken modtage information fra STOFA om, hvilke nye tilbud tv-kiggerne kan se frem til. Det bliver nemlig sådan, at man vil kunne vælge mellem forskellige pakker, som for eksempel sport, familie og nyheder. Og hen over sommeren bliver der også tilbud om pakker, hvor beboerne kan vælge mellem etniske kanaler.

Hvordan man tilmelder sig de forskellige TV-pakker, vil der blive grundigt informeret om i det materiale, som STOFA husstandsomdeler. Og beboere i Gellerup vil også snarest blive indkaldt til et informationsmøde med STOFA om de nye TV-pakker.

Pr. 1. april 2008 vil alle husstande i Gellerupparken modtage basispakken, og resten af året skal der betales 82,41 kroner i antennebidrag med huslejeopkrævningen fra Brabrand Boligforening.Denne pris består af –
Betaling for basispakken kr. 51,00
– Afvikling af gæld for 2006 og 2007 kr. 31,41
kr. 82,41
Det betyder, at betalingen for basispakken pr. 1. januar 2009 vil falde til kr. 51,00 pr. måned.Oversigt over de TV-kanaler som er i basispakken:DR1, DR2, TV2, TVAarhus, Skandinavia, Svensk TV1 og TV2, TV4 Sverige, NRK1 (norsk), TV2Norge, Prøvekanalen samt de tyske programmer – ARD, ZDF, NDR og RTL

.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt