Afd. 4: Haveforeningen har ledige nyttehaver

Afdeling 4: Gellerupparken

Nye beboere i Gellerupparken kan få jord under neglene

af bestyrelsen

Lige nu er jorden i nyttehaverne i Gellerup bundfrossen, og havefolket kommer dette forår nok til at vente lidt længere end sædvanligt med at komme i jorden. Men inden vi får set os om, så pibler spirene frem i muldjorden, og så er det tid til at få revet, sået og plantet.

Haveforeningen Grønærten har i alt 124 haver spredt ud mellem blokkene rundt omkring i Gellerupparken. Og foreningen, som snart kan fejre 40-årsjubilæum, er med til at sikre, at beboerne i Gellerupparken også kan få nyopgravede kartofler på bordet midt på sommeren.
En lille aktiv bestyrelse på fem personer og et par suppleanter er med til at få foreningen til at løbe rundt fra mødelokalet i kælderen på Dortesvej 13.

regnbuer over Gellerup 001

Ledige haver
Lige nu er haveforeningen i gang med en større renovering af havehegnene på Dortesvej. Næste trin bliver hegnene på Bentesvej, som vil blive skiftet ud i løbet af efteråret.

Det koster 100 kroner om året for beboere i Gellerupparken at have en nyttehave i Grønærten – og lige nu er der fortsat enkelte ledige haver, hvis nye beboere har lyst til at komme i jorden. Interesserede kan henvende sig hos beboersekretær Vibeke Dam Hansen i Beboerhuset Yggdrasil, hvis de vil høre nærmere om, hvordan man bliver skrevet op til en have. Tlf. 86 25 10 17.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt