Nej tak til reklamer

På posthuset kan du tilmelde dig ordningen ”Nej tak til reklamer”

Flere beboere i Brabrand Boligforening har fra årsskiftet fået postkasse og får dermed ikke længere posten leveret ind ad dørsprækken. Det betyder også, at flere beboere nu har problemer med pladsen i postkassen, som hurtigt bliver fyldt op med reklamer og gratisaviser.
Reklamer 2, farve
Vil du gerne være fri for reklamer og/eller gratisaviser, så kan du tilmelde dig de to Nej tak-ordninger på posthuset. Her får du udleveret mærkater, som du kan sætte på din postkasse. Med ”Reklamer – Nej tak”-skiltet får du ingen reklamer, men du får fortsat blandt andet lokale ugeaviser, evt. gratisaviser, telefonbøger og aftenskolekataloger. Med ”Reklamer og gratisaviser – Nej tak”-skiltet får du hverken reklamer, lokale ugeaviser, gratisaviser, telefonbøger eller aftenskolekataloger.

Du kan tilmelde dig ”Nej tak”-ordningen på dit lokale posthus. Ved tilmeldingen på posthuset skal du vise legitimation i form af f. eks. sygesikringsbevis eller anden legitimation. Du kan også tilmelde dig elektronisk via www.eposthuset.dk. Her skal du først bestille en eposthus-adgangskode, inden du kan komme videre på eposthuset, som du dog også kan få adgang til, hvis du har digital signatur eller Net ID.

Vil du vide mere om ordningen, kan du gå ind på Post Danmarks hjemmeside www.postdanmark.dk

Det er gratis at tilmelde dig
”Nej tak”-ordningerne.

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2010-01 Februar