Afd. 4+5: Højbede til fælles glæde og Grønærtfolket

Afdeling 4 – Gellerupparken. Afdeling 5 – Toveshøj

Haveglade beboere i Gellerup og Toveshøj efterlyses

Tekst og foto Helle Hansen

Den nye bypark op gennem Gellerupparken og Toveshøj er ved at være færdigprojekteret, og bag den øverste blok på Gudrunsvej er der hen over foråret dukket en masse fine højbede op, som i dag står bag et fint hegn. Og snart kommer der også et lille drivhus, hvor der kan opbevares redskaber og andre haveting.

Området er døbt Fælleshaven, og tanken er, at de mange højbede skal kunne dyrkes både som private og som fællesbede, forstået sådan, at haveforeningen Grønærten tager sig af udlejningen af op til 15-20 private højbede, som beboerne kan skrive sig op til efter først til mølle-princippet.

Resten af de mange havebede skal være fællesbede, der bliver passet af blandt andet frivillige fra foreningen Verdenshavernes Venner og beboere fra de omkringliggende blokke.

Torben Harmann fra Verdenshavernes Venner, Helle Hansen fra Grønærten, Anett S. Christiansen og Maj Laurberg fra den boligsociale indsats glæder sig til at møde haveinteresserede beboere.

Torben Harmann fra Verdenshavernes Venner, Helle Hansen fra Grønærten, Anett S. Christiansen og Maj Laurberg fra den boligsociale indsats glæder sig til at møde haveinteresserede beboere.

Infomøde og udlejning
Foråret står i den grad for døren, og jorden i plantekasserne er klar til at blive taget i brug. Så derfor inviteres interesserede beboere med grønne fingre til at møde op til informationsmøder, som holdes søndag den 12. maj kl. 14-16 og mandag den 13. maj kl. 15.30-17.

Det foregår nede i den nyanlagte have på bagsiden af blok B1, Gudrunsvej 2-10. Her vil der være frivillige aktive fra både Verdenshavernes Venner og Grønærten til stede. Og det vil også være muligt at møde Maj Laurberg fra den boligsociale indsats, som vil være med til at hjælpe med projekt fælleshaver.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt