Ladens Folkekøkken
(apr. ’11)
Madplan april 2011
foto af Anja Raithel
- Mandag 4 Boller i karry m. ris
- Tirsdag 5 Sund kost: Kylling med kartofler
- Onsdag 6 Indisk kyllingeret m. ris/kartofler
- Torsdag 7 Wienerschnitzel m. brasekartofler og ærter
- –
- Mandag 11 Fiskefrikadeller m. kartofler
- Tirsdag 12 Dolma (kartofler, peberfrugt m. okse/lam)
- Onsdag 13 Koteletter m. rødkål og sovs
- Torsdag 14 Karbonader m. grøntsager
- –
- Mandag 18 Millionbøf m. kartoffelmos
- Tirsdag 19 Manakesh (Minipizza)
- Onsdag 20 Mørbradbøf m. kartofler
- –
- Mandag 25 Fiskefileter m. kartofler
- Tirsdag 26 Ret med kalvekød og ris
- Onsdag 27 Hamburgerryg m. grønlangkål
- Torsdag 28 Den sorte gryde
Maden bliver serveret
fra kl. 17.00 til kl. 18.00
Priser:
10-turskort kan købes til 250,-.
Voksne 30 kr. Børn 12 kr.
Tilmeld dig spisning ved at ringe til Laden senest samme dag kl. 12:
Tousgårdsladen
Edwin Rahrs Vej 6 B
Tlf. 86 25 91 58
Her ses Saoussane og Jytte, der er nye frivillige kokke i Laden.
Jytte kommer tit om onsdagen og underviser desuden ældre mænd i madlavning hver mandag formiddag i Laden.
Saoussane tilbereder sammen med en række andre kvinder gerne arabisk inspireret mad – ofte om tirsdagen.
Vi er glade for at få flere hænder og ny inspiration i køkkenet.
Læs også
▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2011-03 april