Madplan oktober 2011
- Mandag 3 Gryderet med oksekød, aubergine og ris
- Onsdag 5 Mørbradgryde med chorizo-pølse og perleløg
- Torsdag 6 Forloren hare med kartofler og tyttebær
- –
- Mandag 10 Manakesh (pizza) med tzatziki
- Onsdag 12 Kylling med pomfrittes/kartofler og bernaisesovs
- Torsdag 13 Oksekød med pebersovs og kartofler
- –
- Efterårsfri
- –
- Onsdag 19 Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- Torsdag 20 Møllerens gule ærter
- –
- Mandag 24 Arabisk kebab (bøf) med ris
- Onsdag 26 Gl. dags oksesteg m. hjemmelavet agurkesalat, sovs og kartofler
- Torsdag 27 Mørbradbøf med bløde løg og kartofler
- –
- Mandag 31 Somalisk sambusa med oksekødsfyld og ris
Til alle retter lækker salatbar
Maden bliver severet
fra kl. 17.00 til kl. 18.00
Priser:
10-turskort kan købes til 250,-.
Voksne 30 kr. Børn 12 kr.
Du bedes bestille mad dagen før – Du bedes tilmelde dig spisning til mandag, senest fredag
Tousgårdsladen,
Edwin Rahrs Vej 6 B
Tlf. 86 25 91 58
Ladens Folkekøkken (dec '11 - jan '12)
Husk hver mandag halalslagtet kød : ) December Torsdag 1 Koteletter med sovs og kartofler - Mandag 5 Iransk inspireret kylling med ris Onsdag 7 Karbonader m. gulerødder og ærter Torsdag 8 Hamburgerryg m. grønlangkål og brune kartofler - Mandag 12 Somalisk inspireret salat, hotwings og spaghetti Tirsdag 13 Bagedag for børn 16 - 18 Onsdag 14 Gl.dags kyllingesteg med kartofler og agurkesalat Torsdag 15 Flæskesteg med ris a2011-12-03
Ladens Folkekøkken (nov '11)
Husk hver mandag halalslagtet kød : ) Onsdag 2 Gryderet med kartoffelmos Torsdag 3 Kylling Gordon Bleu - Mandag 7 Arabisk suppe samt laks m. ris Tirsdag 8 Varm kakao med flødeskum 10 kr. kl. 10-14 Onsdag 9 Kalkunsteg med fetafyld og ris/kartofler Torsdag 10 Mortens aften: And m. brune kartofler og sovs - 35 kr. - Mandag 14 Somalisk pasta med kødsovs Tirsdag 15 Varm kakao med flødeskum2011-10-30
Ladens Folkekøkken september 2011
Torsdag 1 Hamburgerryg m. asparges, blomkål og kartofler - Mandag 5 Iranskinspireret gryderet med ris Tirsdag 6 Culottesteg med kartofler Onsdag 7 Dansk hakkebøf med bløde løg, sovs og kartofler Torsdag 8 Kylling Gordon Bleu med brasekartofler - Mandag 12 Roastbeef, kartoffelbåde og cremefraichedressing Tirsdag 13 Kokken holder fridag : ) Onsdag 14 Nakkekoteletter i paprikasovs med ris/kartofler Torsdag 15 Farserede porrer med kartofler Mandag 19 Kylling med tzatziki2011-08-31
▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2011-08 Oktober