ILoveGellerup-festival den 28. maj

Lokale kunstenere og foreninger skaber liv på Klostertorv

af Tina Kjær, Projektleder

De sidste par måneder er gået med at arbejde hårdt for økonomisk støtte til I love Gellerups arbejde. Ikke mindst til festivalen, som finder sted d. 28. maj på Klostertorvet i Aarhus C.

Vi har nu med hjælp fra bl.a. Aarhus Kommune – Bydelsudvikling og Integration, Gellerupparken, Århus Sporveje, Bazar Slagteren og City Calling Center nået vores økonomiske mål.

I love Gellerups formål har fra starten været at arbejde på ændre det øvrige Aarhus’ opfattelse af Gellerup/Toveshøj. Og med de mange deltagere d. 28. maj kan det kun blive en succes.

Man kan på scenen bl.a. opleve Cha D feat. Kucheza Musikklub, Zam Zam Orient, HIJAZZKÂR, Chadi Abdul-Karim, Marwan m.fl. På selve torvet vil flere forskellige foreninger og beboere være til stede, bl.a. Unge4Unge, Cirkus Tværs, Haveforeningen, Foreningernes Hus, Moskéforeningen m.fl. Vi får også besøg af bl.a. Århus Sporveje og Integrationsrådet, som er begejstrede for projektet og festivalen.

Hele programmet kan ses på www.ilovegellerup.dk og www.facebook.com/ilovegellerup. Snarest vil der også være plakater og flyers i omløb, både i Gellerup/Toveshøj og i Århus C.

Glæd jer bl.a. til at se borgmester Nicolai Wammen i en I love Gellerup t-shirt på de mange Go Cards, som vil cirkulere på caféer i Århus C i ugerne op til festivalen.

Der er stadig plads til foreninger, som har lyst til at deltage og vise resten af Aarhus, at man sagtens kan sige: ”I love Gellerup”. Kom ind på Klostertorvet d. 28. maj fra 11-16 og tag venner og familie med.

Kontakt: Tina Kjær på mail@ilovegellerup.dk.

Community Center Gellerup
Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt