Afd. 4: Ny multibane på vej til børnene i Gellerup

Afdeling 4 – Gellerupparken

Fodboldmål og bord-bænkesæt giver bedre udeliv mellem blokkene

tekst og foto Helle Hansen

I Gellerupparken er der siden foråret blev opsat 10 sæt minifodboldmål rundt omkring på de grønne græsarealer mellem blokkene. Og at målene er blevet flittigt brugt af børn og unge, vidner de tyndslidte græsplæner mellem målene om.

Afdelingens beboere har hen over sommeren også oplevet, at der flere steder er blevet opstillet nye bord-bænkesæt neden for blokkene, og at der samtidig er blevet anlagt fine flisearealer rundt om bænkene.

Den gamle nedslidte fodboldbane på Dortesvej bliver snart erstattet af en ny multibane, hvor der kan spilles både basket og fodbold

Den gamle nedslidte fodboldbane på Dortesvej bliver snart erstattet af en ny multibane, hvor der kan spilles både basket og fodbold

Basket- og fodboldbane på Dortesvej
I løbet af efteråret kommer der endnu et nyt aktivitetstilbud til områdets unge. Der bliver nemlig placeret en spritny multibane med basket- og fodboldbane på Dortesvej.

Den nye banen bliver købt med et tilskud på 175.000 kroner fra Aarhus Kommunes pulje til multibaner, og banen bliver anlagt på den allerede eksisterende gamle og nedslidte asfaltbane, som ligger mellem blokkene A6 og A7.

Nyt legeareal på Gudrunsvej
Næste fokusområde for afdelingsbestyrelsens legepladsudvalg bliver området i den sydlige ende af Gudrunsvej mellem blokkene B6 og B7. Her blev det 20 år gamle træespalier, der stod placeret i sandkassen fjernet i forbindelse med Godhedsdagen i september. Og nu er der planer om, at der til foråret skal etableres nye klatrestativer, som børnene kan lege i.

Hvis nogen beboere er interesseret i at være aktive i afdelingens legepladsudvalg, kan de henvende sig til afdelingsbestyrelsen – kontakt Helle Hansen, mobil 40 71 86 75 e-post hellehm@gmail.com
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt