Bliv indsamler og hjælp flygtninge i verdens brændpunkter

Søndag den 13. november deltager Gellerup og Perlevennerne i Flygtningehjælpens Landsindsamling

Vil du være med til at støtte op om Flygtningehjælpens Landsindsamling 2011, så har du alle muligheder for det i Gellerup, hvor indsamlingen foregår med udgangspunkt fra Café Perlen i beboerhuset Yggdrasil, Dortesvej 35A.

Her udleveres indsamlingsbøsser fra kl. 10.00-11.00. Og Efter indsamlingen byder Perlevennerne alle indsamlere på kaffe/te og hjemmebagte boller.

Det tager ca. 3 timer at samle ind
Indsatsen som indsamler er begrænset til det – men effekten er stor, for hver gang, der bliver indsamlet 1000 kr. ind – kan det for eksempel betyde:
500 flygtninge kan forsynes med rent vand i én måned i Liberia eller
1000 mennesker fra mad for Flygtningehjælpens mobile suppekøkkener i Mogadishu eller
4 flygtningefamilier i Dadaab lejren, verdens største flygtningelejr, kan få en nødhjælpspakke

Over 43 millioner mennesker verden over er flygtninge og fordrevne fra krige, som ikke altid har verdens bevågenhed, men som kræver de samme ofre. Derfor sætter landsindsamlingen i år fokus på “flygtninge i verdens brændpunkter”.

Krige, konflikter, tørke og sult er nogle af årsagerne til, at mennesker flygter. Det sker lige nu på Afrikas Horn, hvor den værste tørke i 60 år berører mere end 12 millioner mennesker og har sendt hundrede tusinder på flugt.

Du kan tilmelde dig, som indsamler i Gellerup ved Janne på tlf. 30 20 36 05 – eller på mail: gr_ntved@hotmail.com – oplys navn og hvor mange I kommer.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt