Livsværkstederne nu med musik

Talentfulde musikere på turné besøger Café Vita

Foto: pressefotos

Musikken flyder blidt ud i rummene og fanger hjertet, når to talentfulde sangere er på deres turne i landets afkroge og sprækker fra april til maj. De er selveste Pernille Gunvad og Karoline Munksnæs, som kommer gladeligt og spiller frivilligt på Livsværkstederne i Gellerup den 8. maj. fra kl. 13 – 14.

Pernille Gunvad

Pernille Gunvad

Anmelderne, som har fået øjnene op for sanger og sangskriveren Pernille, har rost to af hendes albummer. Lytter man opmærksomt efter, kan man høre Karolines sange, som nu hyppigt spilles på P4. Hun er udråbt af P4, som en af de stærkeste upcoming sangerinder inden for sin genre.

Karoline Munksnaes

Karoline Munksnæs

Gruppen får opbakning fra bandet The Marines.

”Vores mål er at ramme folk i sind og hjerte og samle dem. Vi synger om længsel. Sårbarhed. Og om vanvid. Om frihed eller manglen på den. Og ikke mindst om troen på og glæden ved livet,” udtaler sangerne med pålydende slogan: ”Heart-to-heart”.

Alle der har lyst til at lægge øre til tonerne fra sød musik er velkomne i Café Vita i Livsværkstederne i Gellerup, som holder til i City Vest ovenpå Føtex på Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt