Vigtigt: Nye regler om husleje

Brabrand Boligforening

Huslejen skal betales første hverdag i måneden

Fra 1. januar 2013 skal huslejen betales første hverdag i måneden. I dag får man tre dages frist, men det stopper fra 1. januar 2013.

Betaler du din husleje over PBS, sker betalingen helt automatisk den første hverdag i måneden.

Arkivfoto (kun online) af Ulrik Ricco Hansen. Penge. Mønter. Betaling

Arkivfoto (kun online) af Ulrik Ricco Hansen.

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2012-06 Juli

marianne
Jeg syntes det er forkert at boligselskaberne ikke giver besked til os lejere, ingen ved da hvornår der bliver lavet nye regler, det må da væres deres ansvar at give besked om sådan noget som kan koste 270kr hvis man ikke ved det. Jeg har betalt en husleje efter første januar eller 2januar jo, betalte den inden den 7 som jeg plejer , og pludselig skulle der betales 270kr ved for sent indbetaling, det ikke fair syntes jeg, hvor skulle jeg vide det var lavet om, det er jo en god indtægt for boligselskaberne ikke at give besked, sikkert mange som har fået en rykker hvis de betaler over netbank.
Hans Esmann Eriksen
De ændrede betalingsbetingelser er indført af staten, ikke af boligforeningen.
Boligselskabet har igennem de sidste 4 måneder via en notits på dagsiden af Skræppebladet gjort opmærksom på de ændrede betalingsbetingelser. Indtil 1 januar var betalingsfristen 3 hverdage, derfor har din vane med at betale 7 dage senere end den 1. været en overtrædelse af betalingsbetingelserne.
I næste nummer af Skræppebladet kommer en artikel om de nye regler og begrundelserne for dem.

2012-06 Juli

forsiden af magasinet 2012-06 Juli